Фондация „Воден път” подкрепя деца със специални нужди чрез кинезитерапия  водна рехабилитация и модифицирано плуване, за да могат те да порастнат като самостоятелни възрастни и да получат шанс за пълноценен живот.

Основната цел на фондацията е да помага  деца с детска церебрална парализа, детски паралич, родова травма на плексус брахиалис, зрителни и слухови нарушения, нарушения на опорно-двигателния апарат, болест на  Пертес, синдром на Даун, хемофилия и др. Заниманията с децата протичат в специализиран басейн чрез най-съвременни и утвърдени методи на работа. Двигателната активност и работата в група допринасят за подобряване на живота на децата и техните семейства с цел пълна интеграция  в обществото.

Събраните средства от Postbank business run ще бъдат използвани за водна рехабилитация на деца с увреждания и за оборудване.

ПРЕЗ 2020 събираме средства за

ТУРНИР ПО АДАПТИРАНО ПЛУВАНЕ

За четвърта поредна година фондация Воден път набира средства за организиране на международен турнир по адаптирано плуване за деца с увреждания. Заявяват участие клубове за деца в неравностойно положение от различни държави, начело България, Гърция, Сърбия, Македония, Румъния и др.

Смелите и борбени плувци се подготвят усилено през цялата година, очаквайки турнира за доказване на плувните си възможности. Основната им цел и мисъл е да завоюват медали!

Имали нещо по-важно в живота от това да намериш смисъл,а именно да мечтаеш,да си поставяш цели,да се бориш и доказваш в спорта.

Ако желаете да станете част от нашата инициатива и да дарите средства,ще зарадвате и подкрепите деца с увреждания,които не се спират пред трудности,доказвайки наравно с всички хора,че приемат предизвикателствата във живота.

 

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.