Участници 2022

Ето фирмите, записани до момента

Dearmix

https://netpeak.net

Dreаmix е основана преди 15 години от страстни студенти по ИТ, които искаха да създадат най-мечтаното работно място, където всеки да бъде чут, да работи под прозрачно управление и да реализира пълния си потенциал.
Вярваме, че взаимоотношенията между хората трябва да бъдат под формата на партньорство, а не на сделка. Нашата култура се определя от нашите действия, а не от това, което казваме.

Axway

https://netpeak.net


Axway е глобална софтуерна компания с повече от 11 000 клиенти в 100 страни. Предоставяме на водещи организации по целия свят доказани решения, които подпомагат управлението на критични за бизнеса взаимодействия чрез обмен на данни. Нашите решения обхващат B2B интеграция, управляван трансфер на файлове, приложни програмни интерфейси (API) и управление на идентичността, предлагани на място и в облака. Axway е регистрирана във Франция, със седалище в САЩ и офиси в 17 страни.

engview

https://netpeak.net


EngView Systems е софтуерна компания, която е специализирана в разработването на CAD/CAM приложения за опаковки и решения за индустриите за измерване и екструдиране на алуминий.

ey

https://netpeak.net


EY is a global leader in assurance, tax, transaction and advisory services. The insights and quality services we deliver help build trust and confidence in the capital markets and in economies the world over. We develop outstanding leaders who team to deliver on our promises to all of our stakeholders. In so doing, we play a critical role in building a better working world for our people, for our clients and for our communities.

HP Inc

https://netpeak.net


HP is a technology company that operates in more than 170 countries around the world united in creating technology that makes life better. HP is a leader in PS and printing, delivering innovations that empower people to create and inspire.

softwareAG

https://netpeak.net


Software AG e продуктова компания и е една от първите софтуерни компании в света. Основана е през 1969 г. в Германия, а продуктите й участват в ежедневието на почти всеки човек на планетата. Software AG има над 10 000 бизнес клиенти в повече от 70 държави. Офисът в София е открит през 2006 г. и е третият по големина R&D хъб на компанията. В него работят още специалисти в отдели като Global Information Services, Cloud Service Operations, Security & Compliance, Digital Marketing и др.

accedia

https://netpeak.net


Аксидиа e българска технологична компания, предоставяща консултантски услуги и разработка на софтуерни решения. Основана през 2012 от четирима партньори, днес в Аксидиа работят над 250 човека, водени от общи ценности – професионализъм, обмяна на знания, стремеж към растеж, гъвкавост и умението да се забавляват. Приятелската атмосфера и възможностите за професионално развитие нареждат компанията сред най-добрите ИТ работодатели в България.

softserve

https://netpeak.net


SoftServe е глобална дигитална компания, която консултира и предоставя иновативни технологични решения. Ние преоткриваме, трансформираме, ускоряваме и оптимизираме начина, по който фирми, предприятия и софтуерни компании правят бизнес. Работим с компании от цял свят в областта на здравеопазването, търговията, енергетиката, финансите. Ние разработваме и внедряваме решения от край до край и генерираме нови технологични идеи, за да предоставим иновациите и качеството, които нашите клиенти очакват.

p&g

https://netpeak.net


Procter & Gamble е най-голямата компания за бързооборотни стоки в света с над 60 марки, използвани от близо 5 милиарда клиенти в 160 държави. P&G навлиза в България през 1994 г. с Pampers и Ariel. Екипът ни е от около 45 млади и динамични служители. Офисът е в центъра на София. P&G се стреми да прави живота по-добър в рамките на компанията и в целия свят. От Ден 1 на съществуването си се ангажираме да правим най-доброто един за друг – за нашите служители, потребители и за всички хора по света.

technomarket

https://netpeak.net


Техномаркет България EАД е най-голямата българска верига магазини за битова електроника, офис оборудване и телекомуникационни продукти – с 50 магазина на територията на страната и над 1000 човека персонал. Нашата мисия е да бъдем успешна търговска верига за предлагане на съвременни технологични продукти и услуги с високо качество и надеждност, удовлетворяващи високите критерии и потребности на модерния клиент.

ipsos

https://netpeak.net


Ипсос е третата по големина в света компания, занимаваща се с маркетингови проучвания, разполагаща с офиси в над 90 държави, основана през 1975 г. в Париж, Франция.

eviden

https://netpeak.net


Eviden, an atos business обхваща няколко бизнес линии от Atos: киберсигурност, облачни услуги, инфраструктура и управление на данните, Бизнес & платформени решения. Като дигитален бизнес от следващо поколение с водещи позиции в целия свят компанията притежава експертиза в много индустрии в над 53 страни. Eviden е бизнес от групата Atos с годишен оборот от около 5 милиарда евро.

accenture

https://netpeak.net


Комбинирайки дългогодишен опит и специализирани умения в над 40 индустрии, ние предлагаме технологични, оперативни, стратегически, консултантски и бизнес дизайн услуги. Нашите над 721 000 служители в 120+ страни стоят зад обещанието да развиват технологиите и човешката изобретателност всеки ден.

imperia online

https://netpeak.net


Империя Онлайн ЕАД е една от водещите компании за игри в Югоизточна Европа, част от шведската група Stillfront Group търгувана на Nasdaq Stockholm. Известно с 28 заглавия, студиото има над 60 милиона потребители от цял свят и екип от над 90 професионалисти. Водещото заглавие на компанията е Империя Онлайн – средновековна ММО стратегия, налична за смарт телефони, браузъри, социални мрежи и Steam.

it-economics

https://netpeak.net


it-economics България е ИТ консултантска компания и дългосрочен партньор за дигитална трансформация в региона на DACH. Добавяме стойност за нашите клиенти, като заедно стигаме до креативни решения.
Следвайки ценните си кадри, през 2014г. it-economics Bulgaria е основана. Благодарение на всеотдайността, високото качество на работа и културата в екипите, фирмата се разраства, става предпочитан партньор за работа и сертифициран работодател от института Great Place to Work.

Premier Research

https://netpeak.net


Премиер Рисърч е водеща световна организация за клинични изпитвания. С над 2500 служители по целия свят ние предоставяме ненадминат експертен опит в терапевтичната област, оперативни умения и отдаденост за изпълнение на изискванията на всеки клиент по навременен, точен и рентабилен начин.

nuvei

https://netpeak.net


Nuvei is bringing payments up to speed. Our future-proof technology allows businesses to accept cutting-edge payment options, optimize new revenue streams, and get the most out of their stack. With a single integration and advanced customization tools, Nuvei delivers flexibility that enables businesses to adapt quickly and enter new markets seamlessly. From finding new opportunities to converting more sales, Nuvei is the innovative platform that accelerates your business.

Concentrix

https://netpeak.net


В Concentrix преосмисляме всичко, свързано с Клиентския опит, за да подсилим любовта и лоялността към марката. Така че има голяма вероятност вече да ни познавате!
Въпреки че говорим много езици и имаме произходът от целия свят, всички ние споделяме едно – нашата култура. Между много други твърдения, едно, което трябва да знаете със сигурност: Ние сме фанатични по отношение на нашите клиенти и персонал.

Netpeak

https://netpeak.net

Netpeak помага за развитието на бизнеса чрез използване на всички възможности на онлайн пространството. Всеки ден ние работим и се усъвършенстваме, за да вдъхновим обществото със собствен пример за развитие, подобряване на страната / града, създаване на полезни проекти и инициативи.

progress

Progress е технологична компания, която създава продукти за разработка, пускане и управление на бизнес приложения. В София се намира най-големият офис на компанията и в него се разработват голяма част от иновациите – изцяло нови продукти и в съществуващи продукти, които компанията пуска на пазара. Тук работят разнообразни екипи с ключово значение за целия бизнес – екипи по разработка на продукти, управление на продукти, дигитален маркетинг, продуктов маркетинг, продажби и много други.

sopharma trading

Софарма Трейдинг е част от Групата Софарма и е лидер в предоставянето на цялостни решения в сектора на грижата за здравето в България и Сърбия. Компанията оперира в разнообразни сегменти на здравния сектор – търговия на едро с лекарства, медицински изделия и консумативи на болничен пазар, търговия на едро с продукти за здраве и красота, включително ексклузивни марки OTC, козметика и хранителни добавки. Мисията на компанията е да води иновациите в сектора на грижата за здравето.

sopharma

Софарма е най-голямата българска фармацевтична компания. Нашата история започва преди 90 години и за това време се утвърдихме като пример за качество, надеждност, стабилност и прозрачност. Да се грижим за хората като подобряваме качеството им на живот е това, което ни движи. Така, днес присъстваме на 40 пазара в света, имаме 8 производствени завода и портфолиото ни включва над 250 продукта. Амбицията ни е да бъдем любимият избор на всяко едно поколение и да се грижим за добруването му.

postbank

Пощенска банка e четвъртата по активи банка в България, с широка клонова мрежа в цялата страна и значителна клиентска база от граждани, фирми и институции. Пощенска банка има 30-годишно присъствие сред лидерите на банковия пазар в България. Банката е водещ фактор в нововъведенията и формирането на тенденциите в банковия сектор в страната и е многократно награждавана за своите иновации. Пощенска банка заема стратегическо място в банкирането на дребно и корпоративното банкиране в България.

Schwarz IT

Нашият ИТ център в България е един от трите международни ИТ центъра в Schwarz Group – най-успешната компания за търговия на дребно в Европа. В нашите обекти в София в момента работят повече от 440 души. Нашата цел е да обединим талантливи ИТ специалисти с глобален успех.

festo

Festo e независима семейна компания, световен лидер в областта на пневатичните и електрически технологии за производствена и процесна автоматизация. Ние споделяме една обща цел: максимална производителност и конкурентоспособност на нашите клиенти. В Технологичният Инженерен Център (TEC) София са разработени повече от 40 иниовативни продукта. А заводът в България е един от най-големите за компанията и е специализиран за производството на електроника, сензори, електрически задвижвания.

cairox

Кеърокс България ЕООД е основана през 2000 година под името Еър Трейд Сентър България ООД, като част от Air Trade Centre International (търговска структура имаща офиси и представителства в над 13 страни занимаващи се с дистрибуция на вентилационнa и климатична техника). Компанията работи с над 150 производителя, сред които е най-големият производител на климатици в света – Gree Electric Appliances ltd. Тя е част от AIRVANCE GROUP, която е една от водещите ОВК компании в Европа.

lead consult

ЛИЙД КОНСЪЛТ е българо-немска ИТ компания, специализирана в предоставяне на бизнес и IT решения на финансовия и енергиен сектор, както и в дизайна и разработването на софтуерни продукти. Фирмата развива и иновативен софтуерен продукт без аналог на пазара в момента.

chaos

Създадената в България компания Chaos, днес е глобална водеща сила в технологиите за 3D визуализация. През 2022 Chaos се обедини с германската компания Enscape и придоби Cylindo, и обединява най-големия световен екип за 3D технологии – повече от 700 души в осем държави. 
Водещи студиа за архитектура, специални ефекти, продуктов дизайн и реклама, както и производители и търговци на мебели от цял свят използват продуктите на Chaos за реалистична 3D визуализация на своите идеи и продукти.   

catenate

Catenate is an international Business Integration company.
With more than 130 professionals in four European offices we provide our clients with Business Integration, Technology, Solution and Creativity Services.
Catenate offers technological innovations within various sectors, such as telecommunications, automotive, finance, energy, or public administration.

codix

CODIX е един от световните лидери, предоставящи софтуерно решение за финансовата индустрия вече повече от 30 години.
Ние се превърнахме във водещ доставчик на софтуер за различни финасови бизнеси – събиране на дългове, търговско финансиране, факторинг, кредитиране, базирано на активи, лизинг, потребителско финансиране, търговско финансиране и др. Нашата изключителна технология се използва на 28 езика от над 50 000 души в повече от 50 държави в света.

emag

eMAG е водеща платформа за онлайн търговия на дребно основана през 2001 г. в Румъния, с дъщерни дружества в България и Унгария. eMAG непрекъснато инвестира в услуги, базирани на технологии, помагащи на клиентите да пестят време и пари.

eMAG предлага над 3 200 000 артикула от различни категории, като над 3 000 000 от тях се предлагат от над 6000 Marketplace търговци. eMAG.bg е шопинг дестинация, предлагаща удобно пазаруване с различни опции за доставка и плащане, както и удобно моб. приложение.

Metlife

МетЛайф е световен лидер в животозастраховането с 49 000 служители, които всеки ден се грижат за сигурността на повече от 100 млн. клиенти в над 40 държави.
От навлизането си в България през 1999 г., МетЛайф непрекъснато разширява своята дейност, превръщайки се в една от най-големите животозастраховтелни компании в страната. МетЛайф предоставя на своите клиенти индивидуални предложения, отговарящи както на най-изконните, така и на най-съвременните им нужди.

tide

Tide е британска компания за финансови технологии, предоставяща мобилни банкови услуги за SME. Ние позволяваме на бизнеса да създаде текуща сметка и да получи незабавен достъп до различни финансови услуги (включително автоматизирано счетоводство и интегрирано фактуриране). Създадена през 2015 г., Tide е една от първите платформи за цифрово финансиране в Обединеното кралство, която предоставя текущи сметки за бизнеса.

uber

Мисията на Uber е да преобразява начина, по който светът се движи, към по-добро. Ние създаваме най-голямата платформа за мобилност в света, която да помага на хората да отидат, където пожелаят и да получат, каквото поискат.
Всеки ден компанията реализира 16 милиона пътувания и всеки месец 98 милиона потребители на платформата разчитат на нас.

Man

Technology-empowered active investment management focused on delivering performance and client portfolio solutions.

Telelink

Телелинк Бизнес Сървисис е един от най-големите системни интегратaтори на Балканите с офиси в 9 държави и екип от 350+ експерти.
Дейността се разделя на четири основни технологичните групи – IT Инфраструктура, IoT, Информационна сигурност и Дигитална трансформация. Визията на компанията за растеж е непрекъснато усъвършенстване с фокус върху предоставяне на адекватни, комбинаторни високотехнологични решения.

Strypes

Стартирайки през 2008г. в Страйпс Груп сме активно ангажирани в създаването и развитието на IT обществото в България.
В Страйпс Груп работим по различни международни проекти в полето на дигиталните трансформации, IT инфраструктурата и DevOps, дистанционно диагностициране, и още много интересни проекти.
За последните 6 години, екипа ни се разраства активно, като днес споделяме знания и интересни проекти с над 650 IT Специалиста в офисините ни в София, Пловдив, Бургас, Варна и Айндховен.

Wolftheiss

Адвокатско дружество Волф Тайс има екип от висококвалифицирани и опитни адвокати, които предоставят пълен набор от правни услуги на местни и международни клиенти.

LEM

ЛЕМ е световен лидер в производството на решения за измерване на електрически параметри.

Kostal

Ние сме лидер в производството на електронни и мехатронни компоненти за автомобилната индустрия. В Пазарджик ние произвеждаме и доставяме компоненти за автомобили по целия свят.

Bosch

Бош Инженеринг Център София е част от „Роберт Бош“ ЕООД и Група Бош, водещ световен доставчик на технологии и услуги за автомобилната индустрия. В Инженерния център в София над 500 висококвалифицирани и талантливи софтуерни и хардуерни специалисти разработват иновативни технологии в области като системи за помощ на водача, системи за автоматизирано шофиране, мониторинг и оценка на поведението на водача в превозното средство; изкуствен интелект (AI) и електромобилност.

Payhawk

Payhawk е технологична компания, предоставяща решения в сферата на финансовите услуги, специализирана в предлагането на платежни инструменти от ново поколение, софтуер за автоматизирано управление на разходи и счетоводство, както за малкия и среден бизнес, така и за големи международни компании.

Основана през 2018 година, Payhawk е една от най-бързо развиващите се Fintech компании в региона. През 2022, компанията бе оценена на повече от 1 млрд. лева, правейки я първият български еднорог.

zonapharma

Производство и продажба на хранителни добавки

acm2

Фирма АСМ2 ЕООД е основана през 1997г. и предлага доставка, инсталиране и сервизно обслужване на аналитична и измервателна апаратура, доставка на лабораторни консумативи и аксесоари, както и обучение на клиенти в теоретичен и практически аспект, разработване, валидиране и внедряване на конкретни методи за анализ и др.

Tick42

Tick42 is a software development company with years of experience delivering technology solutions to some of the largest financial institutions in the world. Founded in 2010, today it is a preferred long-term partner for many Fortune 500 companies. The team consists of over 150 people, including Europe’s most talented developers.

Merkle

Merkle е една от водещите компании, специализирани в управлението на потребителското изживяване (CXM). Базирайки се на данни и стратегически подход, ние осигуряваме уникални, персонализирани решения за всеки етап от клиентската пътека. Мисията ни е да помагаме на клиентите си да гарантират по-добро преживяване и обслужване на своите потребители. Преди всичко, това изисква умения, отдаденост и партньорство.

Genica

В лаборатория „ГЕНИКА“ генетичните и клиничните изследвания взаимно се допълват в мисията ни за цялостна грижа за пациента. При нас на едно място може да направите всичките необходими тестове в помощ при диагностиката и профилактиката на редица медицински състояния, в това число число бременност, репродуктивни несполуки, онкологични заболявания, редки генетични болести, полово предавани инфекции, респираторни инфекции и други.

DXC Technology

We are an IT services company using the power of technology to build better futures for our customers, colleagues, environment and communities.

expatcapital

Експат Капитал, със своето лицензирано управляващо дружество Експат Асет Мениджмънт, е лидер в доверителното управление на инвестиционни спестовни сметки у нас. Нашата изключителна международна свързаност и достъп до глобалните пазари ни дава възможност да предоставяме услуга по персонализирано управление на личните спестявания, уникална за България по обхват и качество.

Amusnet

Amusnet е българска софтуерна компания, която разработва онлайн софтуерни и игрални решения от ново поколение. Компанията постоянно разширява портфолиото си и към момента съдържа микс от над 240 игри класически и модерни казино игри. Игровото съдържание е налично в уеб страниците на над 800 оператора и над 30 пазара в целия свят. Своя успех Amusnet дължи на над 600 служители, които работят в модерния им офис в София.

ICB

InterConsult Bulgaria Ltd (ICB), a Kongsberg Digital company is a leading software and consulting provider with more than 26 years of market presence. The company offers high quality services in the fields of management and IT consulting, software design and development, maintenance and support. ICB has more than 350 successfully delivered projects in leading Bulgarian companies and in technological giants abroad.

concordia

Фондация КОНКОРДИЯ България е част от мрежата „КОНКОРДИЯ Социални проекти“ с общестенополезна дейност в България, Румъния, Република Молдова, Австрия и Косово.
Мисията на КОНКОРДИЯ България е да подкрепя деца, младежи, семейства и общности в нужда по пътя към независимия и достоен живот- живот без маргинализация. Фокусираме се върху образователната подкрепа, подкрепата за легална и дълготрайна заетост и социални умения.

emerchantpay

emerchantpay е световен лидер в предоставянето на онлайн, мобилни и POS средства за разплащане. Нашата главна цел е да подпомагаме различни по големина компании от различни сектори, непрестанно да разширяват и подобряват порфолиото си от платежни инструменти. Предлагаме комплексни решения, които целят максимално ефективно увеличаването на приходите на търговците, базирайки своите услуги върху висока сигурност, богато портфолио от най-търсените платежни методи, както и други банкови услуги.

TTEC

Повече от 40 години комбинираме дизайн на услуги, стратегическо консултиране, технологични платформи и оперативно съвършенство, за да осигурим преживявания, които завладяват клиентите и значително подобряват резултатите им. Помагаме на компаниите да намалят усилията на клиентите си, да дадат възможност на служителите в контактните центрове и непрекъснато да оптимизират бизнес резултатите чрез цифрова трансформация на клиентското изживяване.

FT

Financial Times е водещa медия, която е международно разпозната, благодарение на своите авторитет, интегритет и точност. FT има рекордно голяма база от платени потребители – над един милион, като три четвърти са дигитални абонаменти. Компанията е част от Nikkei Inc., японска медийна организация, която предоставя широк спектър информация, новини и услуги за глобалната бизнес общност.

renesas

Renesas Electronics Corporation разработва надеждни иновативни системи на основата на цялостни решения, базирани на собствени микроелектронни компоненти, които позволяват на милиарди свързани, интелигентни устройства да подобрят начина, по който хората работят и живеят. Световен лидер в разработването на микроконтролери, аналогови, захранващи и SoC продукти.

cms

Си Ем Ес София е най-голямата международна адвокатска кантора в България и е сред най-големите адвокатски кантори, работещи на местния пазар. Ние предлагаме пълния спектър от правни услуги, от които клиентите ни се нуждаят. Си Ем Ес София е българският клон на Си Ем Ес, международна кантора в топ десет на най-големите правни кантори в света, която предоставя правни и данъчни услуги.

onto text

As the leading global provider of enterprise knowledge graph technology and semantic database engines, Ontotext helps enterprises to identify meaning and connections across diverse datasets and massive amounts of unstructured information. The Ontotext GraphDBтм engine and Ontotext Platform are credited for powering business-critical systems in some of the largest banks, media, market intelligence agencies, car and aerospace manufacturers.

DataArt

DataArt е глобална технологична компания, която проектира, разработва и поддържа персонализирани софтуерни решения, даващи възможност на клиентите да развиват своята дейност. Известни със своите задълбочени познания и отличен технически опит, екипите на DataArt създават нови продукти и модернизират сложни системи в различни сфери като телекомуникации, финансовата индустрия, здравеопазване, туризъм, медии и гейминг.

borica

БОРИКА АД е в основата на технологичната инфраструктура на платежната индустрия в България и лидер в предоставянето на услуги за банковия сектор. Важно място в портфолиото на компанията заемат иновативните финтех услуги за крайни клиенти и партньори, като отдалечена електронна идентификация, електронен и облачен електронен подпис B-Trust, незабавни плащания Blink, мобилни плащания и др.

Pwc

PwC предоставя отраслово-фокусирани одиторски, данъчни и консултантски услуги. Основна цел на PwC е изграждане на доверие в обществото и разрешаване на важни проблеми. Във фирмите от мрежата на PwC по света работят близо 328 000 души.
PwC развива дейност в България от 1992 г. В офиса в София работят над 250 служители – 6-ма партньори, одитори, консултанти, данъчни експерти, специалисти по човешки ресурси и др., ангажирани да предоставят иновативни съвети и решения за бизнеса.

EGT

Евро Геймс Технолоджи ООД (EGT) е сред най-бързо развиващите се компании в световната игрална индустрия. Лидер в разработката, производството, продажбите и техническата поддръжка на богат набор от продукти за игралната индустрия – игрални автомати, джакпот системи, мултигейм миксове и мултиплейърни терминали, казино мениджмънт системи и много други.

bTV

bTV Media Group е водещ източник на информация на българския пазар с високо зрителско доверие. Медийната група привлича широка телевизионна, радио и дигитална аудитория с качествена, иновативна, интригуваща и разнообразна локална и чуждестранна продукция.

CleverPine

Основана 2021, в условия на пандемия, CleverPine предлага модели с по-висока добавена стойност в ИТ сектора – разработка на цели софтуерни продукти и изграждане на самостоятелни крос-функционални екипи. Днес екипът наброява 85 инженери и архитекти, които горят в теми като човешкия потенциал, използване на нови технологии и нестандартно мислене. Експертизата в изграждане на талант, екстремното внимание към детайла и устойчивото развитие на всеки аспект от бизнеса са основен фокус на мениджмънта.

MentorMate

МенторМейт е американска компания за разработка на софтуер с офиси в Минеаполис, Гьотеборг, София, Пловдив, Велико Търново, Варна и Русе. Компанията предлага кариерни възможности в различни софтуерни направления -от разработка и тестване, анализ и оптимизация на данни, до дизайн и архитектура на разнообразни ентърпрайз решения, правещи живота на милиони хора по света по-добър. Днес нашият глобален екип надхвърля 1000 души от над 35 държави и девет времеви зони.

LimeChain

LimeChain е водеща компания за решения за блокчейн и Web3. Още от самото си начало компанията се класира сред най-добрите Blockchain компании в света, да привлече клиенти от Fortune 500, добре познати Web3 стартъпи, и да се позиционира като един от иноваторите в пространството на Web3. Сега LimeChain има екип от 100+ души и над 150+ проекта зад гърба си.

KPMG IT Service

KPMG IT Service започва като стартъп и за по-малко от 10 години се развива като един от водещите центрове за консултантски и инженерни услуги в областта на ИТ, част от глобалната мрежа от 154 независими KPMG компании и техните клиенти.

Zentiva

Нашата мисия е фокусирана към това, че здравеопазването трябва да бъде право, а не привилегия. Днес, повече от всякога, хората се нуждаят от лесен и бърз достъп до висококачествени и достъпни лекарства. Горди сме се, че нашето портфолио поддържа активно ежедневните потребности на хората в здравеопазването, като същевременно помага на правителствата в цяла Европа да изградят и поддържат устойчиви здравни системи.

Sodexo

Содексо България е лидер в предоставянето на услуги за социални придобивки и възнаграждения като ваучери за храна с данъчни облекчения, подаръчни ваучери и карта.

denkstatt

denkstatt е най-опитната консултантска компания в сферата на ESG, декарбонизация и корпоративна устойчивост. На пазара сме вече 15 години и работим както с български, така и с международни клиенти.

Penkov, Markov & Partners

„Пенков, Марков и партньори“ е една от водещите адвокатски кантори в България, която предоставя висококачествени правни услуги и процесуално представителство.

axsmarine

София Марин е част от групата AXSMarine – водещ доставчик на специализиран уеб базиран софтуер за корабната индустрия с офиси в Париж, Лондон, София, Сингапур и Стамфорд. Като продуктова компания имаме над 10 000 потребители, включително корабни брокери, оператори, собственици, изследователски фирми и финансови институции. AXSMarine предоставя чартърни решения за всички бизнес сегменти на корабоплаването – сухи насипни товари, танкери, газ, лайнери и офшори.

wmWare

VMware е водещ доставчик на multi-cloud услуги за всички приложения, позволявайки дигитални иновации с корпоративно управление.
В основата на всичко, което правим, лежи отговорността и възможността да изградим устойчиво, справедливо и по-сигурно бъдеще за всички.​
От основаването ни през 1998 г. нашите служители и партньори стоят зад технологичните иновации, трансформиращи цели индустрии. Днес ние продължаваме да развиваме култура на иновации, където любопитството среща изпълнението.

WestingHouseNuclear

Уестингхаус е световен лидер в доставката на безопасни, иновативни и сигурни ядрени технологии. Компанията предлага пълно портфолио от технологии за ядрена енергия, както и продукти и услуги за ядрените електроцентрали по света, за да постигне едно по-чисто, по-безопасно, устойчиво и без въглеродни емисии бъдеще за следващите поколения.

Adalvo

Адалво е глобална фармацевтична компания с цел да променим живота на хората, като пуснем висококачествени генерични фармацевтични продукти и биоподобни лекарства на пазара с нашите търговски партньори по целия свят.

CentralDepository

Централен депозитар АД е единствената организация в България, която осъществява сетълмент на безналични корпоративни ценни книжа. Акционери на депозитаря са Министерство на финансите, големите търговски банки и инвестиционните посредници в България, участващи активно на пазара за ценни книжа. Повече информация за Централен депозитар можете да намерите на: www.csd-bg.bg

Astea

Astea Solutions е водещ експерт в софтуерното консултиране и разработката на персонализирани технологични решения. През последните 17 години компанията се е наложила като надежден партньор за клиентите си от САЩ и е активна в разнообразни сектори, от финанси до здравеопазване и образование. А успехите идват благодарение на енергичните астейци – специалисти от всички области на софтуерното инженерство, обединени около общата цел да намират точните решения сред многообразието от технологии.

LDC

LDC е водещ търговец и преработвател на селскостопански стоки, основана през 1851г.Нашите дейности обхващат цялата стойностна верига–от ферма до вилица, преминавайки през широк спектър от бизнес линии (платформи), включително зърнени и маслодайни култури, кафе,памук,сок,ориз,захар,товари,въглеродни решения и глобални пазари. Спомагаме за осигуряването на храна и облекло на около 500 милиона души всяка година, като произвеждаме, обработваме и транспортираме приблизително 80 милиона тона продукти.

Netcracker

Netcracker има опит, култура и ресурси, за да помогне на доставчиците на услуги да трансформират своя бизнес, за да процъфтяват в цифрова икономика. Нашите иновативни решения, авангардни технологии и ориентирани към стойност услуги могат да помогнат на доставчиците на услуги да изпълнят целите си за цифрова трансформация с целеви бизнес резултати, гарантиращи растеж и рентабилност.

Liebherr

Либхер-Хаусгерете Марица ЕООД произвежда висококачествени хладилници, фризери, комбинирани хладилник-фризери както и уреди с горна камера. Благодарение на технологии от последно поколение и висококачествените материали Либхер създава богата гама уреди с оптимален комфорт на обслужване и решения с висока енергийна ефективност. От основаването си Либхер – Хаусгерете Марица ЕООД поставя стабилни основи за динамичен растеж, благодарение на който днес е компания с над 2000 сътрудници.

 

BplusN

Б+Н България ЕООД е една от водещите фасилити мениджмънт компании в България. Смятаме, че всеки се нуждае от здравословна и удобна за живеене и работа среда, тъй като тя влияе върху качеството му на живот у дома и на работното място. Ангажираме се да направим всичко възможно, за да постигнем и поддържаме тази среда. Нашият всеотдаен и отговорен екип от експерти работи по най-високите стандарти за качество, осигурявайки на нашите клиенти спокойствие и постоянна сигурност.

Cargill

Cargill подпомага света да просперира. Ние се стремим да изхранваме света. Свързваме хора, идеи и ресурси, за да доставяме продукти, технология и начини на работа, които да изградят успешни бизнеси и общности.

SumUp

SumUp е водеща глобална компания за финансови технологии с многообразни и приобщаващи екипи, наброяващи над 3000 души в над 80 държави. Основана през 2012 г., за да въвежда иновации и да разтърсва финансовия сектор, през последните 10 години компанията не спира да се развива, превръщайки се във верен партньор на малкия бизнес и в предпочитан начин за управление на финансовите му транзакции.

Chiesi

Киези България е част от Chiesi Group – международна компания, фокусирана върху разработване, изследване и внедряване на иновативни фармацевтични решения в сферата на белодробните болести, неонатологията и редките болести

TrustMoore

„Тръстмуур България“ е компания, предоставяща корпоративни услуги с внимание към детайла и личен подход към индивидуалните нужди и очаквания на нашите клиенти. Като част от глобалния екип на „Тръстмуур“, наша цел е да подпомогнем клиентите ни в техните стремежи за развитие.
Мотото ни е: „Нашите корпоративни услуги- твоят успех!“
Сплотеният екип на „Тръстмуур България“ се състои от млади, високообразовани и амбициозни хора, за които качеството на предоставените корпоративните решения е мисия!

Alcatraz ai

Alcatraz AI е високотехнологична “hardware as a service” компания, която разработва хардуерен и софтуерен продукт за контрол на достъпа чрез биометрични данни.
Продуктът на компанията използва лицево разпознаване чрез изкуствен интелект, за да позволи сигурен достъп до офиси и сгради. Той е лидер в следващото поколение технологии за контрол на достъпа, които да предпазват големи и малки организации и финансовите институции чрез лицево разпознаване и спиране на опити за злоупотреба при влизане.

CODIX

CODIX е един от световните лидери, предоставящи софтуерно решение за финансовата индустрия вече повече от 30 години.
Ние се превърнахме във водещ доставчик на софтуер за различни финасови бизнеси – събиране на дългове, търговско финансиране, факторинг, кредитиране, базирано на активи, лизинг, потребителско финансиране, търговско финансиране и др. Нашата изключителна технология се използва на 28 езика от над 50 000 души в повече от 50 държави в света.

Cargotec

Cargotec is a leading provider of cargo and load handling solutions with the goal of becoming the global leader in sustainable cargo flow. Cargotec’s business areas Kalmar, Hiab and MacGregor offer products and services that ensure our customers a continuous, reliable and sustainable performance.

EPAM

EPAM e глобален лидер в изработването на софтуер, дигитални платформи и услуги. В EPAM всеки има възможност постоянно да се развива и учи, докато работи по иновативни проекти с международни екипи. А ние винаги се стремим да предоставяме възможно най-креативните и нестандартни решения. За трета поредна година, EPAM е водеща компания в списъка на Fortune за 100-те най-бързо развиващи се компании в света; а през 2021 Newsweek ни отличи в класацията за топ 100 най-обичани работни места.

Alpi Investments

Основната дейност на Алпи Инвестмънт е онлайн търговия през платформата за извършване на онлайн продажби Амазон. Компанията е активна на пазарите в Западна Европа, САЩ, Великобритания, Дубай, Япония и Австралия.
Алпи Инвестмънт оперира собствени производствени и складови бази като е наложила своите продукти в редица категории и успешно използва натрупаната експертиза за сътрудничество с други брандове. Екипът нa фирмата актуално се състои от около 40 служителя.

 

Dext

Пре-счетоводен софтуер за дигитализиране на касови бележки и фактури, с цел улесняване на счетоводния процес

 

labcorp

Labcorp е водеща глобална компания в областта на науката и здравеопазването. Нашата мисия е да подобряваме здравето и живота на хората „Improve Health and Improve Lives“. Labcorp предоставя договорни изследователски услуги на нишови биотехнологични или глобални фармацевтични компании.
Провеждаме клинични изпитвания за пациенти и използваме науката и технологиите, за да идентифицираме, диагностицираме,управляваме и помагаме за решаването на най-критичните здравни предизвикателства в света.

Adesso

adesso Bulgaria е проектноориентирана компания, която е част от adesso SE. През 2018 година отваря врати първият офис в България. Компанията разполага с над 50 oфиса и повече от 7500 служители в Европа.

Adecco Solutions

The Adecco Group is the world’s leading talent advisory and solutions company. We are driven by a powerful purpose – making the future work for everyone. Our services help people fulfil – and exceed – their potential, building employability and connecting people with opportunities. Our solutions enable our clients to optimise their talent needs and organisational models to achieve their goals. While our advocacy and firm commitment to operating responsibly aims to build a better world of work for all.

Nevexis

Nevexis is a consulting and software development company based in Sofia, Bulgaria. We specialize in providing state-of-the-art solutions for the finance industry, ranging from customer experience to internal operations and technology. With a strong focus on Digital Transformation, Cloud Enablement and Dev Ops, our team goes above and beyond to deliver in all areas of enterprise IT development, infrastructure management, maintenance and support.

Object Systems Int. Bulgaria

OSI е доставчик на услуги за разработка на корпоративен софтуер и базирани на AI продукти, изградени от нулата. Повече от 20 години нашите продукти и решения се използват за управление на критични за бизнеса данни, както за малки компании, така и за клиенти от Fortune 100. OSI обслужва десетки хиляди потребители в правителствени среди, здравеопазване, туристически и академични среди, както и други пазари.

Yettel

Йеттел България, част от PPF Telecom Group, е телекомуникационна компания, която свързва над 3 милиона клиенти с хора, устройства и бизнеси. Yettel печели пет поредни сертификата Best in Test на световната компания umlaut, определяща златния стандарт в телекомуникациите.Днес Йеттел България има повече от 1800 служители, оперира над 180 магазина и осигурява покритие на мобилната мрежа за над 99% от населението на България.

Yoummday

You made my day – семеен бизнес с динамиката на стартираща млада компания. Ние сме експерти, когатo става дума за техническо развитие и иновации, намиране и мотивиране на най-добрите таланти. Като специалист в областта на телекомуникациите ние носим страстта към модерните и иновативни решения чрез нашата изцяло вътрешно разработена платформа, способстваща всички аспекти и дейности в областта на контактните центрове, напълно виртуално.

Aero Technic

Аеро Техник БГ ООД (АТБГ) е реномирана компания за поддръжка и ремонт на въздухоплавателни средства в България с над 10 години технически опит и работа на повече от 200 висококвалифицирани служители. Нашият екип е абсолютно ангажира с предоставянето на най-висококачествени услуги за поддръжка на самолети.

Experian

Experian e глобален лидер в предоставянето на информация и аналитични решения.
Experian помага на компаниите да създадат, развият и управляват отношенията със своите клиенти, за да направят търговската си дейност по-печеливша. Също така осигурява по-добро финансово здраве и по-големи възможности на потребителите, като им помага да разбират, управляват и защитават личните си данни.

Uber

Мисията на Uber е да преобразява начина, по който светът се движи, към по-добро. Ние създаваме най-голямата платформа за мобилност в света, която да помага на хората да отидат, където пожелаят и да получат, каквото поискат. Всеки ден компанията реализира 16 милиона пътувания и всеки месец 98 милиона потребители на платформата разчитат на нас.

SEGA

SEGA

SEGA е една от водещите компании за интерактивно развлечение в света и нашият, най-добър в своя клас, екип от специалисти в София, обслужва екипите ни за разработка на игри в Обединеното кралство, Франция, България, Канада, в предоставянето на качествени, навременни и ефективни услуги за осигуряване на качеството.

Creative Assembly

Creative Assembly

Creative Assembly е едно от водещите европейски студиа за разработка на игри, основано през 1987, разположено в Западен Съсекс, Великобритания и в София, България. С наследство от всепризнати ААА заглавия, включително многомилионната Total War серия, Creative Assembly продължава да изгражда впечатляващо портфолио от игри и световноизвестни партньорства: с Games Workshop за Total War: WARHAMMER, Wargaming Aliance за Total War: ARENA, Twentieth Century Fox за Alien: Isolation.

Vivacom

Vivacom

Доставчик на телекомуникационни услуги

Adecco Bulgaria

The Adecco Group is the world’s leading talent advisory and solutions company. We are driven by a powerful purpose – making the future work for everyone. Our services help people fulfil – and exceed – their potential, building employability and connecting people with opportunities. Our solutions enable our clients to optimise their talent needs and organisational models to achieve their goals. While our advocacy and firm commitment to operating responsibly aims to build a better world of work for all.

DPC Law Firm

DPC Law Firm

Димитров, Петров и Ко. (DPC) е българска адвокатска кантора с над 25-годишен опит, известна със своя богат опит, широки познания и ефективни правни решения. Понастоящем DPC има офиси в София и Варна и в нея работят 50 талантливи и квалифицирани професионалисти, които предоставят първокласни правни услуги. DPC ежегодно е препоръчвана от най-престижните правни справочници в света като The Legal 500, Chambers Europe и Who’s Who Legal.

Inovexa

Inovexa

Иновекса е първата българска независима лаборатория за разработка на генерични лекарства

BigBank

Български клон на естонската банка Бигбанк.

PROMET

Производство на сейфове, метални мебели и врати

Halo Dx

ХЕЙЛОУ Диагностикс се стреми да направи достъпни за всеки постиженията на съвременната диагностика, предоставяйки животопроменящо лечение и резултати, неимоверно подобряващи качеството на живот на пациентите.

Уникалният ни подход в комбинирането на знания и умения на опитни медицински специлисти в центровете ни по образна диагностика в САЩ и софтуерни инжинери в София, дава уникалната възможност да редефинираме как радиологията се осъществява днес.

PwC

PwC

PwC предоставя отраслово-фокусирани одиторски, данъчни и консултантски услуги. Основна цел на PwC е изграждане на доверие в обществото и разрешаване на важни проблеми. Повече от 295 000 души в 156 държави, работещи във фирмите от мрежата на PwC, споделят своите идеи и експертиза, за да разработват нови решения и да предоставят практически консултации на своите клиенти. PwC развива дейност в България от 1992 г. и оказва съдействие на публични и частни предприятия с различен размер.

Scalefocus

Scalefocus

Scalefocus предоставя гъвкави софтуерни решения и услуги с цел да подпомага клиентите си да растат, да иновират и да посрещат бизнес и технологичните предизвикателства. С над 500 успешно завършени проекта за повече от 300 клиенти от Северна Америка, Европа и Близкия Изток, компанията се утвърждава като доверен технологичен партньор на редица Fortune 500 компании и лидери в различни индустриални вертикали – здравеопазване, финанси, застраховане, енергетика, информационни технологии и др.

3Е

We Make the World a Safer Place

ETEM Gestamp

ETEM Gestamp

ETEM Gestamp e производствена компанията, базирана в гр.София. Международен лидер в проектирането, разработването и производството на алуминиеви профили за автомобилната индустрия. Стратегията на ETEM Gestamp е фокусирана върху водещи тенденции като електромобилност, по-леки превозни средства и нулеви емисии в подкрепа на глобалната цел за устойчивост и въглеродна неутралност. За разработването на иновативни алуминиеви решения ETEM Gestamp си сътрудничи тясно с производителите на автомобили.

MetLife

MetLife

МетЛайф – Световен лидер в животозастраховането

Netcracker Bulgaria

Netcracker Bulgaria

Rapid digitization is disrupting the status quo of today’s communications markets. Constantly evolving customer needs and behaviors require service providers to adapt fast to deliver the outcomes that their customers expect. Building digital ecosystems, anticipating customer needs and delivering a digital-first customer experience will be essential for service providers to accelerate innovation, diversify into new markets and become the disruptors in the 5G era.

Costimize

Costimize

Costimize drives optimization from policy to practice. We enable intelligent decision-making processes across highly complex and automated Google Cloud footprints. Intelligently automate optimizations at scale. Augment cloud financial core strengths, offset skilled labor scarcities, and give employees longer time to focus on generating new value.

Kyndryl

Kyndryl

At Kyndryl, we’re combining the mentality of a start-up with the footprint of a market leader. We’re a new organization, but we’re also a $19 billion company with 90,000 employees and a list of 4,600 clients — including 75 of the Fortune 100. Kyndryl is at the heart of progress. We push ourselves and each other to seek better, to go further, and we carry this energy to our customers. At Kyndryl, we want you to keep growing and we’ll provide plenty of opportunities to make that happen.

Netpeak Bulgaria

Netpeak Bulgaria

Netpeak е Performance marketing агенция, част от Netpeak Group – една от най-големите агенции за дигитален маркетинг в Източна Европа, която работи в сферата от 2006 г. насам, с повече от 4000 успешни проекта, 8 офиса в 4 държави и над 550 сертифицирани специалисти. Агенцията е с фокус върху промотирането на уеб сайтове, онлайн реклама, CRM маркетинг, уеб анализ, usability, App Store Optimization, Big Data SEO, създаване на бранд имидж и още.

Техномаркет

Техномаркет

Техномаркет България ЕАД е една от най-големите български вериги магазини за битова електроника, офис оборудване и телекомуникационни продукти – с 48 магазина на територията на страната и над 1000 човека персонал. Ние вярваме, че зад успеха на фирмата стои техният професионализъм и отдаденост към технологиите и екипна работа.

DraftKings

DraftKings

DraftKings Inc. is a digital sports entertainment and gaming company created to fuel the competitive spirit of sports fans with products that range across daily fantasy, regulated gaming and digital media.

Ship.cars

Ship.cars

Ship.Cars е логистична компания за автомобилен транспорт, предоставяща пакет от софтуерни решения за индустрията за превоз на автомобили. Нашата мисия е да изградим гъвкава, модулна, интегративна и мащабируема платформа за доставка, която дава възможност на превозвачите и шофьорите да преместват превозни средства от изпращачи, търгове и представителства.

Telelink Business Services

Telelink Business Services

Присъедини се към новаторите. Ние сме Телелинк Бизнес Сървисис. Правим хора, компании и публичен сектор успешни чрез технологиите. TBS комбинира най-доброто от двата свята. При нас гъвкавостта и културата на start-up виреят отлично в голяма, стабилна организация, която партнира с най-големите и добрите по света.

Move Digital Sofia

Move Digital Sofia

Разработване на инструменти за автоматизация на частно банкиране и управление на финансови активи.

Ruukki Bulgaria Ltd.

Ruukki Bulgaria Ltd.

Сандвич панели, фасадни системи и покривни ламарини от стомана със скандинавски качество и опит

Astea Solutions

Astea Solutions

Astea Solutions е експерт в софтуерното консултиране и разработката на персонализирани технологични решения. Компанията обединява специалисти от всички области на софтуерното инженерство. Привличат ни предизвикателните проекти, които налагат търсенето на точните решения сред многообразието от технологии.

Софарма Трейдинг

Софарма Трейдинг

Ние сме Софарма Трейдинг и нашата мисия е да помагаме на хората да живеят по-щастлив и пълноценен живот като водим еволюцията в сектора на грижата за здравето! Историята ни започва през 2006 г. и днес операциите ни обхващат разнообразни сегменти от сектора на грижата за здравето – търговия на едро с лекарства, консумативи, медицински изделия и апаратура, продукти за здраве и красота, хранителни добавки и други. През 2015 г. представихме на българския пазар собствена концепция аптеки SOpharmacy.

AVALANT

AVALANT

Авалант е консултантска компания в сферата на корпоративните недвижими имоти, съдействаща на местни и мултинационални корпорации, базирани в България, при всякакви предизвикателствата, свързвани с офис площите им – от проучване на най-подходящите опции на пазара, предоговаряне на съществуващи договори за наем до по-сложни трансакции като преодаване и др.

TMF Group

TMF Group

TMF Group е водещ доставчик на критични административни услуги, помагайки на клиентите да инвестират и да работят безопасно по целия свят

LabCorp

LabCorp

Американска фармацевтична компания занимаваща се с клинични проучвания.

Axway Bulgaria

Axway Bulgaria

Axway e компания, специализирана в разработването и предоставянето на софтуерни решения в сферата на сигурността и управление обмена на данни.

Renesas Design Bulgaria EOOD

Renesas Design Bulgaria EOOD

Renesas Electronics Corporation разработва надеждни иновативни системи на основата на цялостни решения, базирани на собствени микроелектронни компоненти, които позволяват на милиарди свързани, интелигентни устройства да подобрят начина, по който хората работят и живеят. Световен лидер в разработването на микроконтролери, аналогови, захранващи и SoC продукти.

KPMG IT Service

KPMG IT Service

KPMG IT Service OOD започва историята си като стартъп в България през 2015 година с екип от 15 професионалиста в областта на облачните технологии. Днес в компанията работят над 400 ИТ професионалисти, в 17 екипа, с мисията да дигитализират бизнеса на глобалната мрежа от 154 KPMG компании и техните клиенти по света.

Software AG

Software AG

Германската Software AG е основана преди 50 години. Днес има офиси в 70 страни с над 4700 служители по цял свят. Компанията е технологичен лидер в области като Интернет на нещата (IoT), интеграция, дигитална трансформация. В България Software AG стъпва през 2006. В момента има 290 служители, като продължава да се разраства с 30-50 души годишно. София е третият по големина R&D хъб на компанията.

PROMET

PROMET

Производство и търговия със сейфове, метални офис мебели, медицински мебели и врати.

Anthill

Anthill

Anthill предоставя R&D решения за бизнеси, търсещи да разширят своите IT екипи или помага в създадаването на изцяло нови такива. Ние сме свързващото звено между бизнеса и иновативната, високо технологична екосистема в Източна Европа.

Pronet Gaming

Pronet Gaming

Pronet Gaming е компания с над 15 годишна история. Разработва платформа за интегриране на съдържание от следващо поколение. В нея бизнес клиентите намират къстамизирани решения, като оснавната ѝ цел е да предостави бърза и надеждна услуга, съобразена с техните нужди.

Ontotext

Ontotext

Sirma AI, оперираща като Ontotext е водещ разработчик на технологични продукти и решения в сферата на изкуствения интелект. Компанията предлага иновативни решения в процеса на анализ и обработка на масиви от данни, при които се изисква висока прецизност на идентификация на взаимовръзките между различните типове обекти, както в текст, така и в друг вид данни.

Up2 Technology

Up2 Technology

Up2 Technology has more than 15 years of experience in designing and developing customized solutions to meet challenging situations when out-of-the-box solutions cannot fit customers’ needs and requirements.

СТРАЙПС ЕООД

СТРАЙПС ЕООД

We exist to deliver smart solutions that create real business impact for our clients. With our unique outsourcing model we become an extended part of your team. Together we push the boundaries of IT.

Дайс Софтуер ООД

Дайс Софтуер ООД

Дайс Софтуер е българска софтуерна компания със специализация в решения за електронни канали (Digital Channels) за банки и финансови институции – Интернет и мобилно банкиране, онлайн разплащания, многоканална интеграция. Дайс Софтуер е лидер на пазара за онлайн бизнес за финансови институции. 4 от най-големите 7 банки използват софтуерната платформа за онлайн банкови и финансови услуги на компанията.

Festo

Festo

Фесто Производство е част от немския концерн FESTO AG. В България дружеството има производствена и развойна дейност и е основен партньор на концерна в развитието на Индустрия 4.0

Schwarz IT Bulgaria

Schwarz IT Bulgaria

Ние сме интернационален IT HUB базиран в София, част от групата Шварц.

Dext

Dext

Най-доброто приложение за пре-счетоводен софтуер на пазара. Включва извличане на информация от касови бележки, фактури и др., изпращането на тази информация в облачно базиран счетоводен софтуер, контрол на служебните разходи, създаване на доклади за данъчни цели, следене на фирмени приходи и разходи.

Amadeus

Amadeus

В Amadeus създаваме по-добро пътуване чрез технологии и сме една от 10-те най-големи ИТ компании в света. Amadeus се състои от над 19 000 професионалисти от 149 националности, базирани в 190 страни и обединени в усилията си да променим начина, по който всички пътуват. Имаме амбициите да превърнем Amadeus Sofia в един от основните технологични центрове за развитие на Amadeus. Присъединете се към нас, за да подобрите пътуването на милиони хора по света!

EnduroSat

EnduroSat

EnduroSat is one of the fastest growing space companies in Europe, providing solutions for the Global space market

BIC Services Sofia

BIC Services Sofia

BIC е световен лидер в производството на химикалки, запалки и самобръсначки. Вече 75 години компанията спазва традицията да предоставя достъпни и висококачествени продукти на своите клиенти. Като част от глобалния план за трансформация на компанията през 2020 г. BIC отвори първия си център за споделени услуги в София. BIC Services Sofia консолидира административните дейности на компанията в сферата на финанси, счетоводство и отчет, транзакции и снабдяване, обслужване на клиенти и други.

Merkle

Merkle

Merkle е една от водещите компании, специализирани в управлението на потребителското изживяване (CXM). Базирайки се на данни и стратегически подход, ние осигуряваме уникални, персонализирани решения за всеки етап от клиентската пътека. Мисията ни е да помагаме на клиентите си да гарантират по-добро преживяване и обслужване на своите потребители. Преди всичко, това изисква умения, отдаденост и партньорство.

 

Deloitte

Deloitte

“Делойт” е търговската марка, под която десетки хиляди посветени професионалисти от независими дружества по целия свят си сътрудничат в предоставянето на одиторски услуги, консултинг, консултантски услуги в областта на финансите, услуги по управление на риска, данъчни и правни услуги на определени клиенти. Тези дружества са членове на Делойт Туш Томацу Лимитид, частно дружество с ограничена отговорност (private company limited by guarantee), регистрирано в Обединеното кралство (“ДТТЛ”).

Dynamo Software

Dynamo Software

Компанията предоставя цялостно решение за управление и отчитане на инвестициите под формата на софтуер. Той се използва от мениджъри на фондове, фондации, пенсионни фондове, фондове за дялово участие и фондове за рисков капитал и много други. Платформата Dynamo™ подобрява производителността и портфолиото на клиентите си, които се занимават с набиране на средства, дялове, проучвания и връзки с инвеститори. Клиентите на Dynamo са над 1 000 и управляват активи на стойност от над 5 млрд. долара.

Insurify

Insurify

Основана от българката Снежина Захария – Insurify е най-голямата онлайн платформа за сравнително пазаруване на персонализирани застрахователни продукти в САЩ, с развоен център в София от октомври 2020.

Ипсос ЕООД

Ипсос ЕООД

В нашия свят на бързи промени, нуждата от надеждна информация за вземане на уверени решения никога не е била по-голяма. В Ipsos вярваме, че нашите клиенти се нуждаят от нещо повече от доставчик на данни – те се нуждаят от партньор, който може да изготвя точна и релевантна информация. Ето защо нашите експерти, осигуряват не само най-прецизното измерване, но и истинско разбиране за обществото, пазарите и хората. За да могат нашите клиенти да действат в по-бързо, по-интелигентно и по-смело.

Cargill

Cargill

В нашия свят на бързи промени, нуждата от надеждна информация за вземане на уверени решения никога не е била по-голяма. В Ipsos вярваме, че нашите клиенти се нуждаят от нещо повече от доставчик на данни – те се нуждаят от партньор, който може да изготвя точна и релевантна информация. Ето защо нашите експерти, осигуряват не само най-прецизното измерване, но и истинско разбиране за обществото, пазарите и хората. За да могат нашите клиенти да действат в по-бързо, по-интелигентно и по-смело.

Expat Capital

Expat Capital

Експат Капитал, със своето лицензирано управляващо дружество Експат Асет Мениджмънт, е най-голямата независима компания за управление на активи в България – с над хиляда клиенти и достъп до инвестиции на всички пазари по света. Експат предоставя утвърден и сигурен начин за управление на личното богатство и семейните спестявания чрез диверсифицирани портфейли от ликвидни инструменти от цял свят. В допълнение на това Експат има и 19 свои фондови продукта, част от които уникални за България и ЦИЕ.

DXC Technology

DXC Technology

DXC Technology – We provide mission-critical IT services that transform global businesses. We deliver excellence for our customers, colleagues and communities around the world.

Uber

Uber

Мисията на Uber е да преобразява начина, по който светът се движи, към по-добро. Ние създаваме най-голямата платформа за мобилност в света, която да помага на хората да отидат, където пожелаят и да получат, каквото поискат. Всеки ден компанията реализира 16 милиона пътувания и всеки месец 98 милиона потребители на платформата разчитат на нас.

denkstatt

denkstatt

denkstatt е доверен съветник в областта на природния и социален капитал. Вече 15 години denkstatt е водеща консултантска компания в България по въпросите за ESG, декарбонизация, доклади и оценки за въздействие, кръгова икономика. denkstatt е част от Inogen® Environmental and Sustainability Alliance, международна мрежа от 5,000+ експерта в над 280 офиса.

CMS Sofia

CMS Sofia

CMS Sofia was established in 2005 and is the largest international law firm in Bulgaria. It is part of CMS, a top ten global law firm with 80 offices in 45 countries. In Bulgaria, we retain the services of over 30 qualified Bulgarian and international lawyers with experience in all fields of law across a variety of business sectors. CMS is a “one-stop-shop” which provides you with quality of services, a business mindset, and reliable partners in meeting the challenges of your business.

Zentiva

Zentiva

Нашата мисия е фокусирана към това, че здравеопазването трябва да бъде право, а не привилегия. Днес, повече от всякога, хората се нуждаят от лесен и бърз достъп до висококачествени и достъпни лекарства. Горди сме се, че нашето портфолио поддържа активно ежедневните потребности на хората в здравеопазването, като същевременно помага на правителствата в цяла Европа да изградят и поддържат устойчиви здравни системи.

CleverPine

CleverPine

В CleverPine си поставяме амбициозната задача да създадем нови модели на работа, с които добавяме изключителна стойност като технологичен партньор в разработката на софтуерни решения. Поставяме фокус върху човешкия потенциал и правилния микс от нови технологии, задълбочени познания и нестандартно мислене. Създаваме дигитални трансформации, решаваме бизнес предизвикателства и изграждаме комплексни продукти за глобални компании и амбициозни стартъпи.

DataArt България

DataArt България

DataArt е глобална технологична компания, която проектира, разработва и поддържа персонализирани софтуерни решения, даващи възможност на клиентите да развиват своята дейност. Известни със своите задълбочени познания и отличен технически опит, екипите на DataArt създават нови продукти и модернизират сложни системи в различни сфери като телекомуникации, финансовата индустрия, здравеопазване, туризъм, медии и гейминг.

Top Rent A Car

Top Rent A Car

Top Rent A Car е най-голямата компания за автомобили под наем в България и оперира с над 2000 нови автомобила от различни класове. Компанията има национално покритие на услугата, като разполага с мрежа от 12 офиса на ключови локации в големите градове, летищата, както и курортните селища. Тop Rent A Car предлага сигурна първокласна услуга с фокус върху нуждите на клиента. До момента над 200 000 клиенти от България и света избраха услугите на компанията.

Nuvei

Nuvei

Nuvei е глобална компания за технологии за плащания със седалище в Монреал. Бизнесът за плащания на Nuvei обхваща повече от 200 пазара, като местно придобиване на 46 пазара и бизнеси, които могат да приемат повече от 150 валути и 530 алтернативни метода на плащане, включително криптовалути.

Chaos

Chaos

Chaos разработва технологии за визуализация, които дават възможност на артисти и дизайнери от всички творчески индустрии да създават фотореалистични изображения и анимация. Разработеният от компанията продукт за фотореалистична визуализация V-Ray е удостоен с награда от Американската филмова академия (Academy Award®) и с Технологична награда “Еми” (Engineering Emmy®) за приноса му за разпространението на рейтрейсинг технологиите за визуализация във филмите и телевизията.

Tick42

Tick42

We have over 20 years’ experience delivering financial technology solutions that transform how business work and provide critical functionality at a user level.

Documaster

Documaster

Documaster разработва продукти за електронно архивиране и дългосрочно съхранение на записи и документи.

Tide

Tide

Tide е бързо развиваща се финтек компания, предоставяща платформа за цялостен финансов мениджъмънт, насочена към малкия и среден бизнес. Tide не просто предлага виртуален банков B2B акаунт, но и интеграцията с различни софтуери и инструменти като payroll & accounting, което помага на клиентите ни да се съсредоточат върху това, което правят най-добре – бизнеса си. Довериха ни се над 300хил. бизнеса, което ни отведе до пазарен дял във Великобритания от над 5% и финансиране в размер над £150 мил.

MAX DYNAMICS

MAX DYNAMICS

Национален дистрибутор на бързооборотни стоки

SumUp

SumUp

SumUp е водеща компания за мобилни плащания в Европа. Започвайки от нулата през 2012 година, успяхме да изградим решение за картови плащания, което да разтърси индустрията и да събуди предприемача у всекиго. Независимо дали бизнесът на клиентите ни е кафене или магазин, създадохме решение, което всеки може да използва. По този начин клиентите ни могат да съсредоточат усилията си в това, в което са най-добри. Към момента развиваме дейността си в над 30 страни в Европа, Северна и Южна Америка.

PixelPool

PixelPool

3D решения за модния бранш

HP Inc.

HP Inc.

We are a technology company born of the belief that companies should do more than just make a profit. Our efforts in climate action, human rights, and digital equity prove that we are doing everything in our power to make it so. And our technology – a product and service portfolio of personal systems, printers, and 3D printing solutions – was created to inspire this meaningful progress. We know that thoughtful ideas can come from anyone, anywhere, at any time.

Киези България

Киези България

Киези България е част от Chiesi Group – международна фармацевтична компания, фокусирана върху разработване, изследване и внедряване на иновативни фармацевтични решения целящи подобряване качеството на живот на пациентите в областта на респираторните заболявания, неонатологията, трансплантологията и редките болести

Playtech Bulgaria

Playtech Bulgaria

Playtech е водеща технологична компания в хазартната индустрия, предоставяща, базиран на бизнес проучване, софтуер за хазарт, услуги, съдържание и платформени технологии в най-популярните продуктови вертикали в индустрията, включително казино, казино на живо, спортни залагания, виртуални спортове, бинго и покер.

VMware

VMware

VMware is a leading provider of multi-cloud services for all apps, enabling digital innovation with enterprise control. At the heart of everything we do lies the responsibility and the opportunity to build a sustainable, equitable and more secure future for all.​

Neterra

Neterra

Нетера е независим глобален доставчик на телекомуникационни услуги. Компанията си партнира както с най-големите световни компании, така и с малкия и среден бизнес. Нетера предоставя международна свързаност, дейта център услуги, управлявани мрежови услуги и сигурност повече от 26 години. Компанията притежава и управлява 4 дейта центъра и собствена глобална мрежа с над 150 точки на присъствие по света.

CONCORDIA Bulgaria

CONCORDIA Bulgaria

КОНКОРДИЯ България е благотворителна организация, която подкрепя деца, младежи и семейства в нужда. Отиваме там, където другите не ходят и подаваме ръка на всеки, потърсил подкрепа при нас. Годишно подкрепяме над 2000 човека – с храна и дрехи, здравна подкрепа, образователни дейности и намиране на работа. Футболен клуб КОНКОРДИЯ е акцент в нашата програма за спортно-социална интеграция. Развиваме социален бизнес – Ателие за свещи и керамика и фризьорски салон.

Louis Dreyfus Company

Louis Dreyfus Company

Louis Dreyfus Company е водещ търговец и преработвател на селскостопански стоки. Нашата дейност в разнообразна гама от бизнес линии обхваща цялата верига, от произхода до дистрибуцията на селскостопански стоки. Нашите силни ценности, богато наследство и ясна визия за безопасно и устойчиво бъдеще ни ръководят в нашата работа, за да допринесем за глобалните усилия за осигуряване на прехраната на нарастващото население

Novatel

Novatel

Водеща компания за Телекомуникационни и ICT продукти, услуги и решения, част от Deutche Telekom Group

emerchantpay

emerchantpay

emerchantpay е световен лидер в предоставянето на онлайн, мобилни и POS средства за разплащане. Нашата главна цел е да подпомагаме различни по големина компании от различни сектори, непрестанно да разширяват и подобряват порфолиото си от платежни инструменти. Предлагаме комплексни решения, които целят максимално ефективно увеличаването на приходите на търговците, базирайки своите услуги върху висока сигурност, богато портфолио от най-търсените платежни методи, както и други банкови услуги.

EY

EY

EY България е представена на българския пазар от 1992 година. Екипът на компанията наброява повече от 340 човека. Чрез трите ни основни бизнес направления — Assurance, Tax и Strategy and Transactions Services, EY България заема водеща позиция на българския пазар и управлява и практиките на компанията в Северна Македония, Албания и Косово.

OKOL Lake Park

OKOL Lake Park

OKOL Lake Park е място за хора, чувствителни към средата. С невероятни панорами към яз. Искър, Рила, Витоша и Стара планина, и само на 30 км от София, OKOL Lake Park ще бъде едно спокойно съвременно „село“, но модерно с всички удобства и услуги на големия град. Проектът ще бъде пространство за активен живот и почивка, което обединява голф игрище, 5* Pullman хотел, жилищни зони и център с допълнителни елементи и удобства.

Спорт Вижън ЕАД

Спорт Вижън ЕАД

Спорт Вижън е една от най-големите фирми за спортни стоки на пазара на Балканите. Повече от 20 години на пазара и над 300 магазина успешно работещи в Сърбия, Босна и Херцеговина, Словения, Хърватска, Македония, Черна Гора, Гърция и др., Спорт Вижън намира успех и в България. Ние предоставяме голямо разнообразие на спортни стоки, представяйки най-популярните световни марки у нас.

Payhawk

Payhawk

Payhawk е технологична компания, предоставяща решения в сферата на финансовите услуги, специализирана в предлагането на платежни инструменти от ново поколение, софтуер за автоматизирано управление на разходи и счетоводство, както за малкия и среден бизнес, така и за големи международни компании. През март 2022, Payhawk привлече допълнително финансиране от $100 млн., увеличавайки инвестиционния си Рунд Б до $215 млн, правейки компанията първият български еднорог.

ACM2 Ltd.

ACM2 Ltd.

Фирма АСМ2 ЕООД е основана през 1997г. и предлага доставка, инсталиране и сервизно обслужване на аналитична и измервателна апаратура за анализ на води, храни, почви, фармацевтични продукти и добавки, както и обучение в теоретичен и практически аспект, разработване, валидиране и внедряване на методи за анализ и др. АСМ2 ЕООД е оторизиран дистрибутор за България на Thermo Scientific, Erweka GmbH, Elga LabWater, PEAK Scientific, LabTech, Milestone Srl.

Berlin-Chemie/A. Menarini Bulgaria EOOD

Berlin-Chemie/A. Menarini Bulgaria EOOD

Berlin-Chemie AG е германска фармацевтична компания с дългогодишна традиция, базирана в Берлин. През 1992 год. Berlin-Chemie AG става част от италианската група Menarini. През същата година, 1992 год. в България е регистрирано и търговско представителство „Берлин-Хеми АГ“. През 2016 год. е учредено „Берлин-Хеми/А. Менарини България“ ЕООД. От 2018 год. „Берлин-Хеми/А. Менарини България“ ЕООД разширява дейността си и като местен търговец на едро на лекарствени продукти и медицински изделия.

MentorMate

MentorMate

МенторМейт е основана и ръководена от софтуерни инженери. Днес тя е една от най-големите компании за разработка на ентърпрайз софтуерни решения в България, с офиси в София, Пловдив, Велико Търново, Варна, Русе, Минеаполис, Гьотеборг и множество хора, работещи дистанционно от различни точки на света.

AstraZeneca Bulgaria

AstraZeneca Bulgaria

АстраЗенека е глобална научно-ориентирана, биофармацевтична компания. С иновативните ни медикаменти се лекуват милиони пациенти по цял свят.

Cargotec

Cargotec

Cargotec is a leading provider of cargo and load handling solutions with the goal of becoming the global leader in sustainable cargo flow. Cargotec’s business areas Kalmar, Hiab and MacGregor offer products and services that ensure our customers a continuous, reliable and sustainable performance.

Amusnet Interactive

Amusnet Interactive

Amusnet Interactive създава ново поколение онлайн казино софтуер и игрални решения, които се ползват от водещи казино оператори по света. Компанията разполага с портфолио от над 200 игри в интересни и различни теми. Игровото съдържание, разработено от компанията, се предлага в над 500 уебсайта в целия свят. Amusnet Interactive се разраства бързо чрез постоянни иновации, внимание към детайла и първокласна поддръжка. Всеки аспект на продуктите ни е създаден и ориентиран към нуждите на клиента.

EPAM

EPAM

EPAM e глобален лидер в изработването на софтуер, дигитални платформи и услуги. В EPAM всеки има възможност постоянно да се развива и учи, докато работи по иновативни проекти с международни екипи. А ние винаги се стремим да предоставяме възможно най-креативните и нестандартни решения. За трета поредна година, EPAM е водеща компания в списъка на Fortune за 100-те най-бързо развиващи се компании в света; а през 2021 Newsweek ни отличи в класацията за топ 100 най-обичани работни места.

Palfinger Bulgaria

Palfinger Bulgaria

PALFINGER е международна компания, създадена в Залцбург през 1932 г., световен лидер в проектирането и производството на широка гама от повдигащи решения.
Компанията има доказан опит на местния пазар с две производствени фабрики в България – Тенево и Червен бряг и Глобален бизнец център (GBS) в София.
Обхватът на предоставяните GBS услуги е много широк: финанси, оставки, SAP поддръжка, R&D инженери, база данни, адмнистриране на продажби, HR, управление на проекти, QA и др.

 

PhoneArena

PhoneArena

PhoneArena.com е една от водещите технологични медии, с фокус пазара в САЩ, с над 5 млн. посетители месечно. Стартирайки през 2001 год., до момента сайтът е бил посетен от над 800 млн. души, които са генерирали повече от 3 млрд. прегледа на съдържание. YouTube каналът ни има фен база от над 1 млн. последователи. Нашата мисия е да съпровождаме хората през необятния и вълнуващ свят на мобилните технологии.

bTV Media Group

bTV Media Group

bTV Media Group is the leading and most trusted source of information, and the preferred place for positive entertainment on the Bulgarian media market. It attracts the TV viewers, radio listeners and online users with high quality, trustworthy, intriguing and diverse local and acquired content. The TV unit comprises six channels – bTV, bTV Action, bTV Cinema, bTV Comedy, bTV Lady and RING.

Progress

Progress

Progress е глобална компания, която предлага продукти за разработка, пускане и управление на бизнес приложения. Цялостното продуктово предложение на компанията е създадено с цел повишаване продуктивността на технологичните екипи. Над 1700 независими софтуерни доставчици, 100 000 корпоративни клиенти и общност от 3 млн. разработчици разчитат на Progress в създаването на приложенията си.

ICB Software Innovation

ICB Software Innovation

InterConsult Bulgaria Ltd (ICB) is a leading Bulgarian software and consulting provider with more than 26 years of market presence.

Liebherr

Liebherr

„Либхер-Хаусгерете Марица“ ЕООД е част от фирмената група Либхер и е лидер в сектора хладилна техника. В производствената база близо до гр. Пловдив вече над 20 години се произвеждат широка гама висококачествени хладилници и фризери за домакинска употреба. От основаването си „Либхер – Хаусгерете Марица“ ЕООД поставя стабилни основи за динамичен растеж, благодарение на който днес е компания с над 1900 сътрудници и годишно производство от около 1.000.000 уреда.

CX-G

CX-G

Ten years ago, when CXG launched, we tried to combine the best of two worlds – outsourcing and the standard business model. This has been at the heart of our service since. We are committed to helping our clients optimize costs and streamline processes.

Coca-Cola Europacific Partners Services Bulgaria EOOD

Coca-Cola Europacific Partners Services Bulgaria EOOD

From a secret recipe to a bold idea and very proud traditions we build the future. Coca-Cola European Partners manufactures, distributes, sells and markets some of the world’s strongest brands in non-alcoholic beverages. Coca-Cola European Partners (CCEP) is the world’s largest independent Coca-Cola bottler, based on net sales, and a major fast-moving consumer goods company in Europe and Asia Pacific.

Soudal

Soudal

Soudal е най-големият европейски независим производител на уплътнители, лепила и PU пени предназначени както за професионалисти, така и за частни потребители. С повече от 3100 служители и 20 завода на 5 континента, този 100% белгийски семеен бизнес, основан от Вик Сверс, се превърна в световен фактор и експерт в химическите строителни продукти.

Teva

Teva

Фармацевтична компания

BICA Services

BICA Services

BICA Services е българска компания, оперираща в сферата на човешките ресурси. Ние помагаме на продуктови компании в намирането на IT специалисти, като оптимизираме вътрешните им процеси по наемане. Чрез привличане на външни инвестиции и изграждане на R&D центрове, нашата цел е да идентифицираме и изградим устойчиви връзки между специалистите и бизнесите, като същевременно допринасяме за развитието на българската екосистемата.

Nuvolo

Nuvolo

Nuvolo is the global leader in modern, cloud-based Connected Workplace solutions. Industries we serve include healthcare, life sciences, financial services, retail, government, higher education & enterprise. We’re the largest and fastest-growing independent software vendor globally, built on the NOW platform. Nuvolo is headquartered in Paramus, NJ with a global workforce located throughout the North America, Europe and Asia

CODIX

CODIX

CODIX is the software company which developed iMX – a unique event-driven case management solution used in several industries: Factoring, Supply Chain Finance (SCF), Trade and Corporate Finance, Leasing, Debt Collection and Legal, Accounts Receivable, Consumer Finance, Credit Insurance, etc. Given its achievements and capabilities, iMX is one of the best commercial finance and debt collection software solutions on the market.

SEEBURGER AG

SEEBURGER AG

SEEBURGER AG е немска софтуерна компания, лидер и водещ доставчик на B2B интеграционен софтуер, разпознатa международно като компания предлагаща една от най-добрите интеграционни платформи в помощ на бизнес партньорите. Българското представителство е основано през 1999 г. В компанията работят над 250 специалисти – paзpaбoтчици нa coфтyep c пpoгpaмeн eзиĸ Јаvа, cпeциaлиcти пo coфтyepнo тecтвaнe, инжeнepи пo coфтyepнa пoддpъжĸa, бизнec ĸoнcyлтaнти, сlоud инжeнepи и cиcтeмни aдминиcтpaтopи.

SAP Labs Bulgaria

SAP Labs Bulgaria

Като пазарен лидер в корпоративния приложен софтуер, ние помагаме на компании от всякакъв размер и във всички индустрии да работят по-добре, като предефинираме ERP и създаваме мрежи от интелигентни предприятия, които осигуряват прозрачност, устойчивост и устойчивост във веригите за доставки. Нашият пакет от приложения и услуги от край до край позволява на нашите клиенти да работят по-добре, да се адаптират непрекъснато създавайки иновации в световен мащаб.

Delta Source

Delta Source

Нашата мисия в Делта Соурс е да разработваме софтуерни решения съобразени с нуждите на клиентите като се грижим за техните IT проекти от начало до край. Помагаме им да се фокусират върху техните основни бизнес дейности и да ни оставят разработката на софтуера частично или напълно. Използвайки agile методологиите, ние анализираме и оценяваме нуждите на конкретния проект, което намалява риска за бизнеса. Имаме опит с напътстване както малки, така и големи компании в техните IT нужди.

American English Academy

American English Academy

Американо-английската академия е интернационално училище, основано през 1992 г. в София. В училището се обучават деца над 3-годишна възраст и ученици от 1-ви до 12-ти клас, представители на повече от 30 различни националности. Учебната програма е съобразена с образователните стандарти Common Core. За всеки завършен клас и етап на обучение учениците получават международно признати американски документи. Училището е акредитирано от Middle States Association.

AHK Bulgarien

AHK Bulgarien

Германо-Българската индустриално-търговска камара (ГБИТК) е първият и основен партньор на представителите на германската икономика в България. Целта на ГБИТК е да създава платформа за контакти, партньорства и обмен между германски и български фирми, да открива нови възможности за успешен бизнес, както и да предоставя широк спектър от услуги, с които да отговори на очакванията на своите германски, български и международни членове и клиенти.

GreenLife

GreenLife

Green Life е инвестиционна компания с 20-годишна история. Дейността ни се развива в две направления – инвестиции във ваканционни и градски имоти, и хотелиерски бизнес в управляваните от дружеството комплекси в Созопол, Банско и Пампорово. Стремим се да предлагаме атрактивни имоти, разположени на ключови локации и построени изключително висококачествено, с красив дизайн и модерен интериор.

REWE digital

REWE digital

We are paving the way for the digitalization of REWE Group. We are the driving force in digital food retailing – and our goal is always the perfect digital supermarket. With great passion, we develop the shopping baskets of today, tomorrow and the day after tomorrow, work on the most modern storage and delivery systems in the world and completely rework current workflows. Lateral thinking is our daily business. With us, the future starts now.

EPAM

EPAM

EPAM e глобален лидер в изработването на софтуер, дигитални платформи и услуги. В EPAM всеки има възможност постоянно да се развива и учи, докато работи по иновативни проекти с международни екипи. А ние винаги се стремим да предоставяме възможно най-креативните и нестандартни решения. За трета поредна година, EPAM е водеща компания в списъка на Fortune за 100-те най-бързо развиващи се компании в света; а през 2021 Newsweek ни отличи в класацията за топ 100 най-обичани работни места.

iCard

iCard

Българската финтех компания iCard ти помага да спестиш пари и време за важните неща, да постигнеш финансова свобода и да вземеш повече от живота. iCard успя да направи дигиталните плащания още по-бързи и лесни като детска игра.

Tzvetkova & Partners Law Firm

Tzvetkova & Partners Law Firm

Адвокатско дружество, което повече от 20 години предоставя правни решения на комплексни проблеми за български и международни компании от разнообразен калибър.

Enetpulse

Enetpulse

Enetpulse е водеща технологична компания, предоставяща навременна и надеждна информация за спортни събития – повече от 80 спорта, стотици първенства и турнири, хиляди събития. Нашият IT отдел умело прилага разнообразни софтуерни решения в клиентски проекти за изграждането на уеб и мобилни приложения, интеграции и cloud технологии.

Title partner

Main partners

Event partners

Marketing partner

https://netpeak.net

Charity partners

[/et_pb_section]