Участници 2022

Ето фирмите, записани до момента

Object Systems Int. Bulgaria

Object Systems Int. Bulgaria

Ние сме компания за технологични услуги в сферата на здравеопазването, която помага на нашите клиенти да изграждат продукти от световен клас. Гордеем се, че първият ни клиент все още е с нас. Грижим се за нашите клиенти, грижим се един за друг и също така ни е грижа за създаването на страхотен софтуер.

SEEBURGER AG

SEEBURGER AG

SEEBURGER AG е немска софтуерна компания, лидер и водещ доставчик на B2B интеграционен софтуер, разпознатa международно като компания предлагаща една от най-добрите интеграционни платформи в помощ на бизнес партньорите. Българското представителство е основано през 1999 г. В компанията работят над 250 специалисти – paзpaбoтчици нa coфтyep c пpoгpaмeн eзиĸ Јаvа, cпeциaлиcти пo coфтyepнo тecтвaнe, инжeнepи пo coфтyepнa пoддpъжĸa, бизнec ĸoнcyлтaнти, сlоud инжeнepи и cиcтeмни aдминиcтpaтopи.

SAP Labs Bulgaria

SAP Labs Bulgaria

Основана през 1972, компанията е първоначално именувана „System Analysis Program Development (Systemanalyse Programmentwicklung)“ и по-късно преименувана на SAP. От тогава досега тя се разраства до мултинационална компания с повече от 105 хил служители.

Delta Source

Delta Source

Нашата мисия в Делта Соурс е да разработваме софтуерни решения съобразени с нуждите на клиентите като се грижим за техните IT проекти от начало до край. Помагаме им да се фокусират върху техните основни бизнес дейности и да ни оставят разработката на софтуера частично или напълно. Използвайки agile методологиите, ние анализираме и оценяваме нуждите на конкретния проект, което намалява риска за бизнеса. Имаме опит с напътстване както малки, така и големи компании в техните IT нужди.

American English Academy

American English Academy

Американо-английската академия е интернационално училище, основано през 1992 г. в София. В училището се обучават деца над 3-годишна възраст и ученици от 1-ви до 12-ти клас, представители на повече от 30 различни националности. Учебната програма е съобразена с образователните стандарти Common Core. За всеки завършен клас и етап на обучение учениците получават международно признати американски документи. Училището е акредитирано от Middle States Association.

SEGA BLACK SEA

SEGA BLACK SEA

SEGA е една от водещите интерактивни развлекателни компании в света.

Creative Assembly

Creative Assembly

Създадена през 1987 г., Creative Assembly е един от най-старите и най-големите разработчици на игри в Европа с над 700 талантливи служители в най-модерните студия в Западен Съсекс, Великобритания и София, България. С качеството и автентичността на нашите цели, ние се посвещаваме на изключителното ниво на детайлност във всички наши игри.

AHK Bulgarien

AHK Bulgarien

Германо-Българската индустриално-търговска камара (ГБИТК) е първият и основен партньор на представителите на германската икономика в България. Целта на ГБИТК е да създава платформа за контакти, партньорства и обмен между германски и български фирми, да открива нови възможности за успешен бизнес, както и да предоставя широк спектър от услуги, с които да отговори на очакванията на своите германски, български и международни членове и клиенти.

GreenLife

GreenLife

Green Life е инвестиционна компания с 20-годишна история. Дейността ни се развива в две направления – инвестиции във ваканционни и градски имоти, и хотелиерски бизнес в управляваните от дружеството комплекси в Созопол, Банско и Пампорово. Стремим се да предлагаме атрактивни имоти, разположени на ключови локации и построени изключително висококачествено, с красив дизайн и модерен интериор.

REWE digital

REWE digital

We are paving the way for the digitalization of REWE Group. We are the driving force in digital food retailing – and our goal is always the perfect digital supermarket. With great passion, we develop the shopping baskets of today, tomorrow and the day after tomorrow, work on the most modern storage and delivery systems in the world and completely rework current workflows. Lateral thinking is our daily business. With us, the future starts now.

EPAM

EPAM

EPAM e глобален лидер в изработването на софтуер, дигитални платформи и услуги. В EPAM всеки има възможност постоянно да се развива и учи, докато работи по иновативни проекти с международни екипи. А ние винаги се стремим да предоставяме възможно най-креативните и нестандартни решения. За трета поредна година, EPAM е водеща компания в списъка на Fortune за 100-те най-бързо развиващи се компании в света; а през 2021 Newsweek ни отличи в класацията за топ 100 най-обичани работни места.

iCard

iCard

Мисията на iCard като лидер във финтех индустрията в Европа е да направи модерните разплащания достъпни за всеки потребител, а животът – по-лесен и качествен. Екипът ни осъзнава социалната си отговорност и инвестира време, средства и усилия за устойчивото развитие на обществото. Сред нашите безвъзмездни корпоративни ангажименти са каузи, свързани със здравеопазване, култура, образование, спорт, екология и др. iCard насърчава активния начин на живот, състезателния дух и благотворителността.

DPC Law Firm

DPC Law Firm

Димитров, Петров и Ко. (DPC) е адвокатска кантора, спечелила международно признание със своите задълбочени познания във всички ключови области на бизнес правото. С над 20-годишен опит в консултирането на клиенти от различни индустрии, DPC се гордее с водеща позиция на българския пазар по отношение на иновативните и динамични правни решения, както и с изключително високо ниво на обслужване и грижа за клиента.

Tzvetkova & Partners Law Firm

Tzvetkova & Partners Law Firm

Адвокатско дружество, което повече от 20 години предоставя правни решения на комплексни проблеми за български и международни компании от разнообразен калибър.

Enetpulse

Enetpulse

Enetpulse е водеща компания за спортни данни, предоставяща навременна и надеждна информация на нашите клиенти. Днес, ние обхващаме повече от 80 спорта, стотици лиги, хиляди събития, и всичко това стана възможно заради над 200 лоялни клиенти, разположени по целия свят. Нашите офиси се намират в Дания, България, Малта и Чехия. Въпреки, че служителите ни са разположени в различни точки на Европа, има нещо, което ни обединява – любовта към спорта и страстта към технологиите!

Title partner

Main partners

Event partners

Marketing partner

https://netpeak.net

Charity partners