Участници 2023

Това са фирмите, записани до момента

Inovexa

Inovexa

Иновекса е първата българска независима лаборатория за разработка на генерични лекарства

Cargotec

Cargotec is a leading provider of cargo and load handling solutions with the goal of becoming the global leader in sustainable cargo flow. Cargotec’s business areas Kalmar, Hiab and MacGregor offer products and services that ensure our customers a continuous, reliable and sustainable performance.

Dearmix

https://netpeak.net

Dreаmix е основана преди 15 години от страстни студенти по ИТ, които искаха да създадат най-мечтаното работно място, където всеки да бъде чут, да работи под прозрачно управление и да реализира пълния си потенциал.
Вярваме, че взаимоотношенията между хората трябва да бъдат под формата на партньорство, а не на сделка. Нашата култура се определя от нашите действия, а не от това, което казваме.

Axway

https://netpeak.net


Axway е глобална софтуерна компания с повече от 11 000 клиенти в 100 страни. Предоставяме на водещи организации по целия свят доказани решения, които подпомагат управлението на критични за бизнеса взаимодействия чрез обмен на данни. Нашите решения обхващат B2B интеграция, управляван трансфер на файлове, приложни програмни интерфейси (API) и управление на идентичността, предлагани на място и в облака. Axway е регистрирана във Франция, със седалище в САЩ и офиси в 17 страни.

engview

https://netpeak.net


EngView Systems е софтуерна компания, която е специализирана в разработването на CAD/CAM приложения за опаковки и решения за индустриите за измерване и екструдиране на алуминий.

ey

https://netpeak.net


EY is a global leader in assurance, tax, transaction and advisory services. The insights and quality services we deliver help build trust and confidence in the capital markets and in economies the world over. We develop outstanding leaders who team to deliver on our promises to all of our stakeholders. In so doing, we play a critical role in building a better working world for our people, for our clients and for our communities.

HP Inc

https://netpeak.net


HP is a technology company that operates in more than 170 countries around the world united in creating technology that makes life better. HP is a leader in PS and printing, delivering innovations that empower people to create and inspire.

softwareAG

https://netpeak.net


Software AG e продуктова компания и е една от първите софтуерни компании в света. Основана е през 1969 г. в Германия, а продуктите й участват в ежедневието на почти всеки човек на планетата. Software AG има над 10 000 бизнес клиенти в повече от 70 държави. Офисът в София е открит през 2006 г. и е третият по големина R&D хъб на компанията. В него работят още специалисти в отдели като Global Information Services, Cloud Service Operations, Security & Compliance, Digital Marketing и др.

accedia

https://netpeak.net


Аксидиа e българска технологична компания, предоставяща консултантски услуги и разработка на софтуерни решения. Основана през 2012 от четирима партньори, днес в Аксидиа работят над 250 човека, водени от общи ценности – професионализъм, обмяна на знания, стремеж към растеж, гъвкавост и умението да се забавляват. Приятелската атмосфера и възможностите за професионално развитие нареждат компанията сред най-добрите ИТ работодатели в България.

softserve

https://netpeak.net


SoftServe е глобална дигитална компания, която консултира и предоставя иновативни технологични решения. Ние преоткриваме, трансформираме, ускоряваме и оптимизираме начина, по който фирми, предприятия и софтуерни компании правят бизнес. Работим с компании от цял свят в областта на здравеопазването, търговията, енергетиката, финансите. Ние разработваме и внедряваме решения от край до край и генерираме нови технологични идеи, за да предоставим иновациите и качеството, които нашите клиенти очакват.

p&g

https://netpeak.net


Procter & Gamble е най-голямата компания за бързооборотни стоки в света с над 60 марки, използвани от близо 5 милиарда клиенти в 160 държави. P&G навлиза в България през 1994 г. с Pampers и Ariel. Екипът ни е от около 45 млади и динамични служители. Офисът е в центъра на София. P&G се стреми да прави живота по-добър в рамките на компанията и в целия свят. От Ден 1 на съществуването си се ангажираме да правим най-доброто един за друг – за нашите служители, потребители и за всички хора по света.

technomarket

https://netpeak.net


Техномаркет България EАД е най-голямата българска верига магазини за битова електроника, офис оборудване и телекомуникационни продукти – с 50 магазина на територията на страната и над 1000 човека персонал. Нашата мисия е да бъдем успешна търговска верига за предлагане на съвременни технологични продукти и услуги с високо качество и надеждност, удовлетворяващи високите критерии и потребности на модерния клиент.

ipsos

https://netpeak.net


Ипсос е третата по големина в света компания, занимаваща се с маркетингови проучвания, разполагаща с офиси в над 90 държави, основана през 1975 г. в Париж, Франция.

eviden

https://netpeak.net


Eviden, an atos business обхваща няколко бизнес линии от Atos: киберсигурност, облачни услуги, инфраструктура и управление на данните, Бизнес & платформени решения. Като дигитален бизнес от следващо поколение с водещи позиции в целия свят компанията притежава експертиза в много индустрии в над 53 страни. Eviden е бизнес от групата Atos с годишен оборот от около 5 милиарда евро.

accenture

https://netpeak.net


Комбинирайки дългогодишен опит и специализирани умения в над 40 индустрии, ние предлагаме технологични, оперативни, стратегически, консултантски и бизнес дизайн услуги. Нашите над 721 000 служители в 120+ страни стоят зад обещанието да развиват технологиите и човешката изобретателност всеки ден.

imperia online

https://netpeak.net


Империя Онлайн ЕАД е една от водещите компании за игри в Югоизточна Европа, част от шведската група Stillfront Group търгувана на Nasdaq Stockholm. Известно с 28 заглавия, студиото има над 60 милиона потребители от цял свят и екип от над 90 професионалисти. Водещото заглавие на компанията е Империя Онлайн – средновековна ММО стратегия, налична за смарт телефони, браузъри, социални мрежи и Steam.

it-economics

https://netpeak.net


it-economics България е ИТ консултантска компания и дългосрочен партньор за дигитална трансформация в региона на DACH. Добавяме стойност за нашите клиенти, като заедно стигаме до креативни решения.
Следвайки ценните си кадри, през 2014г. it-economics Bulgaria е основана. Благодарение на всеотдайността, високото качество на работа и културата в екипите, фирмата се разраства, става предпочитан партньор за работа и сертифициран работодател от института Great Place to Work.

Premier Research

https://netpeak.net


Премиер Рисърч е водеща световна организация за клинични изпитвания. С над 2500 служители по целия свят ние предоставяме ненадминат експертен опит в терапевтичната област, оперативни умения и отдаденост за изпълнение на изискванията на всеки клиент по навременен, точен и рентабилен начин.

nuvei

https://netpeak.net


Nuvei is bringing payments up to speed. Our future-proof technology allows businesses to accept cutting-edge payment options, optimize new revenue streams, and get the most out of their stack. With a single integration and advanced customization tools, Nuvei delivers flexibility that enables businesses to adapt quickly and enter new markets seamlessly. From finding new opportunities to converting more sales, Nuvei is the innovative platform that accelerates your business.

Concentrix

https://netpeak.net


В Concentrix преосмисляме всичко, свързано с Клиентския опит, за да подсилим любовта и лоялността към марката. Така че има голяма вероятност вече да ни познавате!
Въпреки че говорим много езици и имаме произходът от целия свят, всички ние споделяме едно – нашата култура. Между много други твърдения, едно, което трябва да знаете със сигурност: Ние сме фанатични по отношение на нашите клиенти и персонал.

Netpeak

https://netpeak.net

Netpeak помага за развитието на бизнеса чрез използване на всички възможности на онлайн пространството. Всеки ден ние работим и се усъвършенстваме, за да вдъхновим обществото със собствен пример за развитие, подобряване на страната / града, създаване на полезни проекти и инициативи.

progress

Progress е технологична компания, която създава продукти за разработка, пускане и управление на бизнес приложения. В София се намира най-големият офис на компанията и в него се разработват голяма част от иновациите – изцяло нови продукти и в съществуващи продукти, които компанията пуска на пазара. Тук работят разнообразни екипи с ключово значение за целия бизнес – екипи по разработка на продукти, управление на продукти, дигитален маркетинг, продуктов маркетинг, продажби и много други.

sopharma trading

Софарма Трейдинг е част от Групата Софарма и е лидер в предоставянето на цялостни решения в сектора на грижата за здравето в България и Сърбия. Компанията оперира в разнообразни сегменти на здравния сектор – търговия на едро с лекарства, медицински изделия и консумативи на болничен пазар, търговия на едро с продукти за здраве и красота, включително ексклузивни марки OTC, козметика и хранителни добавки. Мисията на компанията е да води иновациите в сектора на грижата за здравето.

sopharma

Софарма е най-голямата българска фармацевтична компания. Нашата история започва преди 90 години и за това време се утвърдихме като пример за качество, надеждност, стабилност и прозрачност. Да се грижим за хората като подобряваме качеството им на живот е това, което ни движи. Така, днес присъстваме на 40 пазара в света, имаме 8 производствени завода и портфолиото ни включва над 250 продукта. Амбицията ни е да бъдем любимият избор на всяко едно поколение и да се грижим за добруването му.

postbank

Пощенска банка e четвъртата по активи банка в България, с широка клонова мрежа в цялата страна и значителна клиентска база от граждани, фирми и институции. Пощенска банка има 30-годишно присъствие сред лидерите на банковия пазар в България. Банката е водещ фактор в нововъведенията и формирането на тенденциите в банковия сектор в страната и е многократно награждавана за своите иновации. Пощенска банка заема стратегическо място в банкирането на дребно и корпоративното банкиране в България.

Schwarz IT

Нашият ИТ център в България е един от трите международни ИТ центъра в Schwarz Group – най-успешната компания за търговия на дребно в Европа. В нашите обекти в София в момента работят повече от 440 души. Нашата цел е да обединим талантливи ИТ специалисти с глобален успех.

festo

Festo e независима семейна компания, световен лидер в областта на пневатичните и електрически технологии за производствена и процесна автоматизация. Ние споделяме една обща цел: максимална производителност и конкурентоспособност на нашите клиенти. В Технологичният Инженерен Център (TEC) София са разработени повече от 40 иниовативни продукта. А заводът в България е един от най-големите за компанията и е специализиран за производството на електроника, сензори, електрически задвижвания.

cairox

Кеърокс България ЕООД е основана през 2000 година под името Еър Трейд Сентър България ООД, като част от Air Trade Centre International (търговска структура имаща офиси и представителства в над 13 страни занимаващи се с дистрибуция на вентилационнa и климатична техника). Компанията работи с над 150 производителя, сред които е най-големият производител на климатици в света – Gree Electric Appliances ltd. Тя е част от AIRVANCE GROUP, която е една от водещите ОВК компании в Европа.

lead consult

ЛИЙД КОНСЪЛТ е българо-немска ИТ компания, специализирана в предоставяне на бизнес и IT решения на финансовия и енергиен сектор, както и в дизайна и разработването на софтуерни продукти. Фирмата развива и иновативен софтуерен продукт без аналог на пазара в момента.

chaos

Създадената в България компания Chaos, днес е глобална водеща сила в технологиите за 3D визуализация. През 2022 Chaos се обедини с германската компания Enscape и придоби Cylindo, и обединява най-големия световен екип за 3D технологии – повече от 700 души в осем държави. 
Водещи студиа за архитектура, специални ефекти, продуктов дизайн и реклама, както и производители и търговци на мебели от цял свят използват продуктите на Chaos за реалистична 3D визуализация на своите идеи и продукти.   

catenate

Catenate is an international Business Integration company.
With more than 130 professionals in four European offices we provide our clients with Business Integration, Technology, Solution and Creativity Services.
Catenate offers technological innovations within various sectors, such as telecommunications, automotive, finance, energy, or public administration.

codix

CODIX е един от световните лидери, предоставящи софтуерно решение за финансовата индустрия вече повече от 30 години.
Ние се превърнахме във водещ доставчик на софтуер за различни финасови бизнеси – събиране на дългове, търговско финансиране, факторинг, кредитиране, базирано на активи, лизинг, потребителско финансиране, търговско финансиране и др. Нашата изключителна технология се използва на 28 езика от над 50 000 души в повече от 50 държави в света.

emag

eMAG е водеща платформа за онлайн търговия на дребно основана през 2001 г. в Румъния, с дъщерни дружества в България и Унгария. eMAG непрекъснато инвестира в услуги, базирани на технологии, помагащи на клиентите да пестят време и пари.

eMAG предлага над 3 200 000 артикула от различни категории, като над 3 000 000 от тях се предлагат от над 6000 Marketplace търговци. eMAG.bg е шопинг дестинация, предлагаща удобно пазаруване с различни опции за доставка и плащане, както и удобно моб. приложение.

Metlife

МетЛайф е световен лидер в животозастраховането с 49 000 служители, които всеки ден се грижат за сигурността на повече от 100 млн. клиенти в над 40 държави.
От навлизането си в България през 1999 г., МетЛайф непрекъснато разширява своята дейност, превръщайки се в една от най-големите животозастраховтелни компании в страната. МетЛайф предоставя на своите клиенти индивидуални предложения, отговарящи както на най-изконните, така и на най-съвременните им нужди.

tide

Tide е британска компания за финансови технологии, предоставяща мобилни банкови услуги за SME. Ние позволяваме на бизнеса да създаде текуща сметка и да получи незабавен достъп до различни финансови услуги (включително автоматизирано счетоводство и интегрирано фактуриране). Създадена през 2015 г., Tide е една от първите платформи за цифрово финансиране в Обединеното кралство, която предоставя текущи сметки за бизнеса.

uber

Мисията на Uber е да преобразява начина, по който светът се движи, към по-добро. Ние създаваме най-голямата платформа за мобилност в света, която да помага на хората да отидат, където пожелаят и да получат, каквото поискат.
Всеки ден компанията реализира 16 милиона пътувания и всеки месец 98 милиона потребители на платформата разчитат на нас.

Man

Technology-empowered active investment management focused on delivering performance and client portfolio solutions.

Telelink

Телелинк Бизнес Сървисис е един от най-големите системни интегратaтори на Балканите с офиси в 9 държави и екип от 350+ експерти.
Дейността се разделя на четири основни технологичните групи – IT Инфраструктура, IoT, Информационна сигурност и Дигитална трансформация. Визията на компанията за растеж е непрекъснато усъвършенстване с фокус върху предоставяне на адекватни, комбинаторни високотехнологични решения.

Strypes

Стартирайки през 2008г. в Страйпс Груп сме активно ангажирани в създаването и развитието на IT обществото в България.
В Страйпс Груп работим по различни международни проекти в полето на дигиталните трансформации, IT инфраструктурата и DevOps, дистанционно диагностициране, и още много интересни проекти.
За последните 6 години, екипа ни се разраства активно, като днес споделяме знания и интересни проекти с над 650 IT Специалиста в офисините ни в София, Пловдив, Бургас, Варна и Айндховен.

Wolftheiss

Адвокатско дружество Волф Тайс има екип от висококвалифицирани и опитни адвокати, които предоставят пълен набор от правни услуги на местни и международни клиенти.

LEM

ЛЕМ е световен лидер в производството на решения за измерване на електрически параметри.

Kostal

Ние сме лидер в производството на електронни и мехатронни компоненти за автомобилната индустрия. В Пазарджик ние произвеждаме и доставяме компоненти за автомобили по целия свят.

Bosch

Бош Инженеринг Център София е част от „Роберт Бош“ ЕООД и Група Бош, водещ световен доставчик на технологии и услуги за автомобилната индустрия. В Инженерния център в София над 500 висококвалифицирани и талантливи софтуерни и хардуерни специалисти разработват иновативни технологии в области като системи за помощ на водача, системи за автоматизирано шофиране, мониторинг и оценка на поведението на водача в превозното средство; изкуствен интелект (AI) и електромобилност.

Payhawk

Payhawk е технологична компания, предоставяща решения в сферата на финансовите услуги, специализирана в предлагането на платежни инструменти от ново поколение, софтуер за автоматизирано управление на разходи и счетоводство, както за малкия и среден бизнес, така и за големи международни компании.

Основана през 2018 година, Payhawk е една от най-бързо развиващите се Fintech компании в региона. През 2022, компанията бе оценена на повече от 1 млрд. лева, правейки я първият български еднорог.

zonapharma

Производство и продажба на хранителни добавки

acm2

Фирма АСМ2 ЕООД е основана през 1997г. и предлага доставка, инсталиране и сервизно обслужване на аналитична и измервателна апаратура, доставка на лабораторни консумативи и аксесоари, както и обучение на клиенти в теоретичен и практически аспект, разработване, валидиране и внедряване на конкретни методи за анализ и др.

Tick42

Tick42 is a software development company with years of experience delivering technology solutions to some of the largest financial institutions in the world. Founded in 2010, today it is a preferred long-term partner for many Fortune 500 companies. The team consists of over 150 people, including Europe’s most talented developers.

Merkle

Merkle е една от водещите компании, специализирани в управлението на потребителското изживяване (CXM). Базирайки се на данни и стратегически подход, ние осигуряваме уникални, персонализирани решения за всеки етап от клиентската пътека. Мисията ни е да помагаме на клиентите си да гарантират по-добро преживяване и обслужване на своите потребители. Преди всичко, това изисква умения, отдаденост и партньорство.

Genica

В лаборатория „ГЕНИКА“ генетичните и клиничните изследвания взаимно се допълват в мисията ни за цялостна грижа за пациента. При нас на едно място може да направите всичките необходими тестове в помощ при диагностиката и профилактиката на редица медицински състояния, в това число число бременност, репродуктивни несполуки, онкологични заболявания, редки генетични болести, полово предавани инфекции, респираторни инфекции и други.

DXC Technology

We are an IT services company using the power of technology to build better futures for our customers, colleagues, environment and communities.

expatcapital

Експат Капитал, със своето лицензирано управляващо дружество Експат Асет Мениджмънт, е лидер в доверителното управление на инвестиционни спестовни сметки у нас. Нашата изключителна международна свързаност и достъп до глобалните пазари ни дава възможност да предоставяме услуга по персонализирано управление на личните спестявания, уникална за България по обхват и качество.

Amusnet

Amusnet е българска софтуерна компания, която разработва онлайн софтуерни и игрални решения от ново поколение. Компанията постоянно разширява портфолиото си и към момента съдържа микс от над 240 игри класически и модерни казино игри. Игровото съдържание е налично в уеб страниците на над 800 оператора и над 30 пазара в целия свят. Своя успех Amusnet дължи на над 600 служители, които работят в модерния им офис в София.

ICB

InterConsult Bulgaria Ltd (ICB), a Kongsberg Digital company is a leading software and consulting provider with more than 26 years of market presence. The company offers high quality services in the fields of management and IT consulting, software design and development, maintenance and support. ICB has more than 350 successfully delivered projects in leading Bulgarian companies and in technological giants abroad.

concordia

Фондация КОНКОРДИЯ България е част от мрежата „КОНКОРДИЯ Социални проекти“ с общестенополезна дейност в България, Румъния, Република Молдова, Австрия и Косово.
Мисията на КОНКОРДИЯ България е да подкрепя деца, младежи, семейства и общности в нужда по пътя към независимия и достоен живот- живот без маргинализация. Фокусираме се върху образователната подкрепа, подкрепата за легална и дълготрайна заетост и социални умения.

emerchantpay

emerchantpay е световен лидер в предоставянето на онлайн, мобилни и POS средства за разплащане. Нашата главна цел е да подпомагаме различни по големина компании от различни сектори, непрестанно да разширяват и подобряват порфолиото си от платежни инструменти. Предлагаме комплексни решения, които целят максимално ефективно увеличаването на приходите на търговците, базирайки своите услуги върху висока сигурност, богато портфолио от най-търсените платежни методи, както и други банкови услуги.

TTEC

Повече от 40 години комбинираме дизайн на услуги, стратегическо консултиране, технологични платформи и оперативно съвършенство, за да осигурим преживявания, които завладяват клиентите и значително подобряват резултатите им. Помагаме на компаниите да намалят усилията на клиентите си, да дадат възможност на служителите в контактните центрове и непрекъснато да оптимизират бизнес резултатите чрез цифрова трансформация на клиентското изживяване.

FT

Financial Times е водещa медия, която е международно разпозната, благодарение на своите авторитет, интегритет и точност. FT има рекордно голяма база от платени потребители – над един милион, като три четвърти са дигитални абонаменти. Компанията е част от Nikkei Inc., японска медийна организация, която предоставя широк спектър информация, новини и услуги за глобалната бизнес общност.

renesas

Renesas Electronics Corporation разработва надеждни иновативни системи на основата на цялостни решения, базирани на собствени микроелектронни компоненти, които позволяват на милиарди свързани, интелигентни устройства да подобрят начина, по който хората работят и живеят. Световен лидер в разработването на микроконтролери, аналогови, захранващи и SoC продукти.

cms

Си Ем Ес София е най-голямата международна адвокатска кантора в България и е сред най-големите адвокатски кантори, работещи на местния пазар. Ние предлагаме пълния спектър от правни услуги, от които клиентите ни се нуждаят. Си Ем Ес София е българският клон на Си Ем Ес, международна кантора в топ десет на най-големите правни кантори в света, която предоставя правни и данъчни услуги.

onto text

As the leading global provider of enterprise knowledge graph technology and semantic database engines, Ontotext helps enterprises to identify meaning and connections across diverse datasets and massive amounts of unstructured information. The Ontotext GraphDBтм engine and Ontotext Platform are credited for powering business-critical systems in some of the largest banks, media, market intelligence agencies, car and aerospace manufacturers.

DataArt

DataArt е глобална технологична компания, която проектира, разработва и поддържа персонализирани софтуерни решения, даващи възможност на клиентите да развиват своята дейност. Известни със своите задълбочени познания и отличен технически опит, екипите на DataArt създават нови продукти и модернизират сложни системи в различни сфери като телекомуникации, финансовата индустрия, здравеопазване, туризъм, медии и гейминг.

borica

БОРИКА АД е в основата на технологичната инфраструктура на платежната индустрия в България и лидер в предоставянето на услуги за банковия сектор. Важно място в портфолиото на компанията заемат иновативните финтех услуги за крайни клиенти и партньори, като отдалечена електронна идентификация, електронен и облачен електронен подпис B-Trust, незабавни плащания Blink, мобилни плащания и др.

Pwc

PwC предоставя отраслово-фокусирани одиторски, данъчни и консултантски услуги. Основна цел на PwC е изграждане на доверие в обществото и разрешаване на важни проблеми. Във фирмите от мрежата на PwC по света работят близо 328 000 души.
PwC развива дейност в България от 1992 г. В офиса в София работят над 250 служители – 6-ма партньори, одитори, консултанти, данъчни експерти, специалисти по човешки ресурси и др., ангажирани да предоставят иновативни съвети и решения за бизнеса.

EGT

Евро Геймс Технолоджи ООД (EGT) е сред най-бързо развиващите се компании в световната игрална индустрия. Лидер в разработката, производството, продажбите и техническата поддръжка на богат набор от продукти за игралната индустрия – игрални автомати, джакпот системи, мултигейм миксове и мултиплейърни терминали, казино мениджмънт системи и много други.

bTV

bTV Media Group е водещ източник на информация на българския пазар с високо зрителско доверие. Медийната група привлича широка телевизионна, радио и дигитална аудитория с качествена, иновативна, интригуваща и разнообразна локална и чуждестранна продукция.

CleverPine

Основана 2021, в условия на пандемия, CleverPine предлага модели с по-висока добавена стойност в ИТ сектора – разработка на цели софтуерни продукти и изграждане на самостоятелни крос-функционални екипи. Днес екипът наброява 85 инженери и архитекти, които горят в теми като човешкия потенциал, използване на нови технологии и нестандартно мислене. Експертизата в изграждане на талант, екстремното внимание към детайла и устойчивото развитие на всеки аспект от бизнеса са основен фокус на мениджмънта.

MentorMate

МенторМейт е американска компания за разработка на софтуер с офиси в Минеаполис, Гьотеборг, София, Пловдив, Велико Търново, Варна и Русе. Компанията предлага кариерни възможности в различни софтуерни направления -от разработка и тестване, анализ и оптимизация на данни, до дизайн и архитектура на разнообразни ентърпрайз решения, правещи живота на милиони хора по света по-добър. Днес нашият глобален екип надхвърля 1000 души от над 35 държави и девет времеви зони.

LimeChain

LimeChain е водеща компания за решения за блокчейн и Web3. Още от самото си начало компанията се класира сред най-добрите Blockchain компании в света, да привлече клиенти от Fortune 500, добре познати Web3 стартъпи, и да се позиционира като един от иноваторите в пространството на Web3. Сега LimeChain има екип от 100+ души и над 150+ проекта зад гърба си.

KPMG IT Service

KPMG IT Service започва като стартъп и за по-малко от 10 години се развива като един от водещите центрове за консултантски и инженерни услуги в областта на ИТ, част от глобалната мрежа от 154 независими KPMG компании и техните клиенти.

Zentiva

Нашата мисия е фокусирана към това, че здравеопазването трябва да бъде право, а не привилегия. Днес, повече от всякога, хората се нуждаят от лесен и бърз достъп до висококачествени и достъпни лекарства. Горди сме се, че нашето портфолио поддържа активно ежедневните потребности на хората в здравеопазването, като същевременно помага на правителствата в цяла Европа да изградят и поддържат устойчиви здравни системи.

Sodexo

Содексо България е лидер в предоставянето на услуги за социални придобивки и възнаграждения като ваучери за храна с данъчни облекчения, подаръчни ваучери и карта.

denkstatt

denkstatt е най-опитната консултантска компания в сферата на ESG, декарбонизация и корпоративна устойчивост. На пазара сме вече 15 години и работим както с български, така и с международни клиенти.

Penkov, Markov & Partners

„Пенков, Марков и партньори“ е една от водещите адвокатски кантори в България, която предоставя висококачествени правни услуги и процесуално представителство.

axsmarine

София Марин е част от групата AXSMarine – водещ доставчик на специализиран уеб базиран софтуер за корабната индустрия с офиси в Париж, Лондон, София, Сингапур и Стамфорд. Като продуктова компания имаме над 10 000 потребители, включително корабни брокери, оператори, собственици, изследователски фирми и финансови институции. AXSMarine предоставя чартърни решения за всички бизнес сегменти на корабоплаването – сухи насипни товари, танкери, газ, лайнери и офшори.

wmWare

VMware е водещ доставчик на multi-cloud услуги за всички приложения, позволявайки дигитални иновации с корпоративно управление.
В основата на всичко, което правим, лежи отговорността и възможността да изградим устойчиво, справедливо и по-сигурно бъдеще за всички.​
От основаването ни през 1998 г. нашите служители и партньори стоят зад технологичните иновации, трансформиращи цели индустрии. Днес ние продължаваме да развиваме култура на иновации, където любопитството среща изпълнението.

WestingHouseNuclear

Уестингхаус е световен лидер в доставката на безопасни, иновативни и сигурни ядрени технологии. Компанията предлага пълно портфолио от технологии за ядрена енергия, както и продукти и услуги за ядрените електроцентрали по света, за да постигне едно по-чисто, по-безопасно, устойчиво и без въглеродни емисии бъдеще за следващите поколения.

Adalvo

Адалво е глобална фармацевтична компания с цел да променим живота на хората, като пуснем висококачествени генерични фармацевтични продукти и биоподобни лекарства на пазара с нашите търговски партньори по целия свят.

CentralDepository

Централен депозитар АД е единствената организация в България, която осъществява сетълмент на безналични корпоративни ценни книжа. Акционери на депозитаря са Министерство на финансите, големите търговски банки и инвестиционните посредници в България, участващи активно на пазара за ценни книжа. Повече информация за Централен депозитар можете да намерите на: www.csd-bg.bg

Astea

Astea Solutions е водещ експерт в софтуерното консултиране и разработката на персонализирани технологични решения. През последните 17 години компанията се е наложила като надежден партньор за клиентите си от САЩ и е активна в разнообразни сектори, от финанси до здравеопазване и образование. А успехите идват благодарение на енергичните астейци – специалисти от всички области на софтуерното инженерство, обединени около общата цел да намират точните решения сред многообразието от технологии.

LDC

LDC е водещ търговец и преработвател на селскостопански стоки, основана през 1851г.Нашите дейности обхващат цялата стойностна верига–от ферма до вилица, преминавайки през широк спектър от бизнес линии (платформи), включително зърнени и маслодайни култури, кафе,памук,сок,ориз,захар,товари,въглеродни решения и глобални пазари. Спомагаме за осигуряването на храна и облекло на около 500 милиона души всяка година, като произвеждаме, обработваме и транспортираме приблизително 80 милиона тона продукти.

Netcracker

Netcracker има опит, култура и ресурси, за да помогне на доставчиците на услуги да трансформират своя бизнес, за да процъфтяват в цифрова икономика. Нашите иновативни решения, авангардни технологии и ориентирани към стойност услуги могат да помогнат на доставчиците на услуги да изпълнят целите си за цифрова трансформация с целеви бизнес резултати, гарантиращи растеж и рентабилност.

Liebherr

Либхер-Хаусгерете Марица ЕООД произвежда висококачествени хладилници, фризери, комбинирани хладилник-фризери както и уреди с горна камера. Благодарение на технологии от последно поколение и висококачествените материали Либхер създава богата гама уреди с оптимален комфорт на обслужване и решения с висока енергийна ефективност. От основаването си Либхер – Хаусгерете Марица ЕООД поставя стабилни основи за динамичен растеж, благодарение на който днес е компания с над 2000 сътрудници.

 

BplusN

Б+Н България ЕООД е една от водещите фасилити мениджмънт компании в България. Смятаме, че всеки се нуждае от здравословна и удобна за живеене и работа среда, тъй като тя влияе върху качеството му на живот у дома и на работното място. Ангажираме се да направим всичко възможно, за да постигнем и поддържаме тази среда. Нашият всеотдаен и отговорен екип от експерти работи по най-високите стандарти за качество, осигурявайки на нашите клиенти спокойствие и постоянна сигурност.

Cargill

Cargill подпомага света да просперира. Ние се стремим да изхранваме света. Свързваме хора, идеи и ресурси, за да доставяме продукти, технология и начини на работа, които да изградят успешни бизнеси и общности.

SumUp

SumUp е водеща глобална компания за финансови технологии с многообразни и приобщаващи екипи, наброяващи над 3000 души в над 80 държави. Основана през 2012 г., за да въвежда иновации и да разтърсва финансовия сектор, през последните 10 години компанията не спира да се развива, превръщайки се във верен партньор на малкия бизнес и в предпочитан начин за управление на финансовите му транзакции.

Chiesi

Киези България е част от Chiesi Group – международна компания, фокусирана върху разработване, изследване и внедряване на иновативни фармацевтични решения в сферата на белодробните болести, неонатологията и редките болести

TrustMoore

„Тръстмуур България“ е компания, предоставяща корпоративни услуги с внимание към детайла и личен подход към индивидуалните нужди и очаквания на нашите клиенти. Като част от глобалния екип на „Тръстмуур“, наша цел е да подпомогнем клиентите ни в техните стремежи за развитие.
Мотото ни е: „Нашите корпоративни услуги- твоят успех!“
Сплотеният екип на „Тръстмуур България“ се състои от млади, високообразовани и амбициозни хора, за които качеството на предоставените корпоративните решения е мисия!

Alcatraz ai

Alcatraz AI е високотехнологична “hardware as a service” компания, която разработва хардуерен и софтуерен продукт за контрол на достъпа чрез биометрични данни.
Продуктът на компанията използва лицево разпознаване чрез изкуствен интелект, за да позволи сигурен достъп до офиси и сгради. Той е лидер в следващото поколение технологии за контрол на достъпа, които да предпазват големи и малки организации и финансовите институции чрез лицево разпознаване и спиране на опити за злоупотреба при влизане.

CODIX

CODIX е един от световните лидери, предоставящи софтуерно решение за финансовата индустрия вече повече от 30 години.
Ние се превърнахме във водещ доставчик на софтуер за различни финасови бизнеси – събиране на дългове, търговско финансиране, факторинг, кредитиране, базирано на активи, лизинг, потребителско финансиране, търговско финансиране и др. Нашата изключителна технология се използва на 28 езика от над 50 000 души в повече от 50 държави в света.

EPAM

EPAM e глобален лидер в изработването на софтуер, дигитални платформи и услуги. В EPAM всеки има възможност постоянно да се развива и учи, докато работи по иновативни проекти с международни екипи. А ние винаги се стремим да предоставяме възможно най-креативните и нестандартни решения. За трета поредна година, EPAM е водеща компания в списъка на Fortune за 100-те най-бързо развиващи се компании в света; а през 2021 Newsweek ни отличи в класацията за топ 100 най-обичани работни места.

Alpi Investments

Основната дейност на Алпи Инвестмънт е онлайн търговия през платформата за извършване на онлайн продажби Амазон. Компанията е активна на пазарите в Западна Европа, САЩ, Великобритания, Дубай, Япония и Австралия.
Алпи Инвестмънт оперира собствени производствени и складови бази като е наложила своите продукти в редица категории и успешно използва натрупаната експертиза за сътрудничество с други брандове. Екипът нa фирмата актуално се състои от около 40 служителя.

 

Dext

Пре-счетоводен софтуер за дигитализиране на касови бележки и фактури, с цел улесняване на счетоводния процес

 

labcorp

Labcorp е водеща глобална компания в областта на науката и здравеопазването. Нашата мисия е да подобряваме здравето и живота на хората „Improve Health and Improve Lives“. Labcorp предоставя договорни изследователски услуги на нишови биотехнологични или глобални фармацевтични компании.
Провеждаме клинични изпитвания за пациенти и използваме науката и технологиите, за да идентифицираме, диагностицираме,управляваме и помагаме за решаването на най-критичните здравни предизвикателства в света.

Adesso

adesso Bulgaria е проектноориентирана компания, която е част от adesso SE. През 2018 година отваря врати първият офис в България. Компанията разполага с над 50 oфиса и повече от 7500 служители в Европа.

Adecco Solutions

The Adecco Group is the world’s leading talent advisory and solutions company. We are driven by a powerful purpose – making the future work for everyone. Our services help people fulfil – and exceed – their potential, building employability and connecting people with opportunities. Our solutions enable our clients to optimise their talent needs and organisational models to achieve their goals. While our advocacy and firm commitment to operating responsibly aims to build a better world of work for all.

Nevexis

Nevexis is a consulting and software development company based in Sofia, Bulgaria. We specialize in providing state-of-the-art solutions for the finance industry, ranging from customer experience to internal operations and technology. With a strong focus on Digital Transformation, Cloud Enablement and Dev Ops, our team goes above and beyond to deliver in all areas of enterprise IT development, infrastructure management, maintenance and support.

Object Systems Int. Bulgaria

OSI е доставчик на услуги за разработка на корпоративен софтуер и базирани на AI продукти, изградени от нулата. Повече от 20 години нашите продукти и решения се използват за управление на критични за бизнеса данни, както за малки компании, така и за клиенти от Fortune 100. OSI обслужва десетки хиляди потребители в правителствени среди, здравеопазване, туристически и академични среди, както и други пазари.

Yettel

Йеттел България, част от PPF Telecom Group, е телекомуникационна компания, която свързва над 3 милиона клиенти с хора, устройства и бизнеси. Yettel печели пет поредни сертификата Best in Test на световната компания umlaut, определяща златния стандарт в телекомуникациите.Днес Йеттел България има повече от 1800 служители, оперира над 180 магазина и осигурява покритие на мобилната мрежа за над 99% от населението на България.

Yoummday

You made my day – семеен бизнес с динамиката на стартираща млада компания. Ние сме експерти, когатo става дума за техническо развитие и иновации, намиране и мотивиране на най-добрите таланти. Като специалист в областта на телекомуникациите ние носим страстта към модерните и иновативни решения чрез нашата изцяло вътрешно разработена платформа, способстваща всички аспекти и дейности в областта на контактните центрове, напълно виртуално.

Aero Technic

Аеро Техник БГ ООД (АТБГ) е реномирана компания за поддръжка и ремонт на въздухоплавателни средства в България с над 10 години технически опит и работа на повече от 200 висококвалифицирани служители. Нашият екип е абсолютно ангажира с предоставянето на най-висококачествени услуги за поддръжка на самолети.

Experian

Experian e глобален лидер в предоставянето на информация и аналитични решения.
Experian помага на компаниите да създадат, развият и управляват отношенията със своите клиенти, за да направят търговската си дейност по-печеливша. Също така осигурява по-добро финансово здраве и по-големи възможности на потребителите, като им помага да разбират, управляват и защитават личните си данни.

Uber

Мисията на Uber е да преобразява начина, по който светът се движи, към по-добро. Ние създаваме най-голямата платформа за мобилност в света, която да помага на хората да отидат, където пожелаят и да получат, каквото поискат. Всеки ден компанията реализира 16 милиона пътувания и всеки месец 98 милиона потребители на платформата разчитат на нас.

SEGA

SEGA

SEGA е една от водещите компании за интерактивно развлечение в света и нашият, най-добър в своя клас, екип от специалисти в София, обслужва екипите ни за разработка на игри в Обединеното кралство, Франция, България, Канада, в предоставянето на качествени, навременни и ефективни услуги за осигуряване на качеството.

Creative Assembly

Creative Assembly

Creative Assembly е едно от водещите европейски студиа за разработка на игри, основано през 1987, разположено в Западен Съсекс, Великобритания и в София, България. С наследство от всепризнати ААА заглавия, включително многомилионната Total War серия, Creative Assembly продължава да изгражда впечатляващо портфолио от игри и световноизвестни партньорства: с Games Workshop за Total War: WARHAMMER, Wargaming Aliance за Total War: ARENA, Twentieth Century Fox за Alien: Isolation.

Vivacom

Vivacom

Доставчик на телекомуникационни услуги

Adecco Bulgaria

The Adecco Group is the world’s leading talent advisory and solutions company. We are driven by a powerful purpose – making the future work for everyone. Our services help people fulfil – and exceed – their potential, building employability and connecting people with opportunities. Our solutions enable our clients to optimise their talent needs and organisational models to achieve their goals. While our advocacy and firm commitment to operating responsibly aims to build a better world of work for all.

DPC Law Firm

DPC Law Firm

Димитров, Петров и Ко. (DPC) е българска адвокатска кантора с над 25-годишен опит, известна със своя богат опит, широки познания и ефективни правни решения. Понастоящем DPC има офиси в София и Варна и в нея работят 50 талантливи и квалифицирани професионалисти, които предоставят първокласни правни услуги. DPC ежегодно е препоръчвана от най-престижните правни справочници в света като The Legal 500, Chambers Europe и Who’s Who Legal.

BigBank

Български клон на естонската банка Бигбанк.

PROMET

Производство на сейфове, метални мебели и врати

Halo Dx

ХЕЙЛОУ Диагностикс се стреми да направи достъпни за всеки постиженията на съвременната диагностика, предоставяйки животопроменящо лечение и резултати, неимоверно подобряващи качеството на живот на пациентите.

Уникалният ни подход в комбинирането на знания и умения на опитни медицински специлисти в центровете ни по образна диагностика в САЩ и софтуерни инжинери в София, дава уникалната възможност да редефинираме как радиологията се осъществява днес.

Merkle

Merkle

Merkle е една от водещите компании, специализирани в управлението на потребителското изживяване (CXM). Базирайки се на данни и стратегически подход, ние осигуряваме уникални, персонализирани решения за всеки етап от клиентската пътека. Мисията ни е да помагаме на клиентите си да гарантират по-добро преживяване и обслужване на своите потребители. Преди всичко, това изисква умения, отдаденост и партньорство.

 

Palfinger Bulgaria

Palfinger Bulgaria

PALFINGER е международна компания, създадена в Залцбург през 1932 г., световен лидер в проектирането и производството на широка гама от повдигащи решения.
Компанията има доказан опит на местния пазар с две производствени фабрики в България – Тенево и Червен бряг и Глобален бизнец център (GBS) в София.
Обхватът на предоставяните GBS услуги е много широк: финанси, оставки, SAP поддръжка, R&D инженери, база данни, адмнистриране на продажби, HR, управление на проекти, QA и др.

 

Coca-Cola Europacific Partners Services Bulgaria EOOD

Coca-Cola Europacific Partners Services Bulgaria EOOD

From a secret recipe to a bold idea and very proud traditions we build the future. Coca-Cola European Partners manufactures, distributes, sells and markets some of the world’s strongest brands in non-alcoholic beverages. Coca-Cola European Partners (CCEP) is the world’s largest independent Coca-Cola bottler, based on net sales, and a major fast-moving consumer goods company in Europe and Asia Pacific.

SAP Labs Bulgaria

SAP Labs Bulgaria

Като пазарен лидер в корпоративния приложен софтуер, ние помагаме на компании от всякакъв размер и във всички индустрии да работят по-добре, като предефинираме ERP и създаваме мрежи от интелигентни предприятия, които осигуряват прозрачност, устойчивост и устойчивост във веригите за доставки. Нашият пакет от приложения и услуги от край до край позволява на нашите клиенти да работят по-добре, да се адаптират непрекъснато създавайки иновации в световен мащаб.

GreenLife

GreenLife

Green Life е инвестиционна компания с 20-годишна история. Дейността ни се развива в две направления – инвестиции във ваканционни и градски имоти, и хотелиерски бизнес в управляваните от дружеството комплекси в Созопол, Банско и Пампорово. Стремим се да предлагаме атрактивни имоти, разположени на ключови локации и построени изключително висококачествено, с красив дизайн и модерен интериор.

iCard

iCard

Българската финтех компания iCard ти помага да спестиш пари и време за важните неща, да постигнеш финансова свобода и да вземеш повече от живота. iCard успя да направи дигиталните плащания още по-бързи и лесни като детска игра.

Enetpulse

Enetpulse

Enetpulse е водеща технологична компания, предоставяща навременна и надеждна информация за спортни събития – повече от 80 спорта, стотици първенства и турнири, хиляди събития. Нашият IT отдел умело прилага разнообразни софтуерни решения в клиентски проекти за изграждането на уеб и мобилни приложения, интеграции и cloud технологии.

Title partner

Main partners

Event partners

Marketing partner

https://netpeak.net

Charity partners

[/et_pb_section]